Hogy harap? Agresszív, támad, vagy csak csipked?
Először szólj rá hangosan, akár kiabálva, és told el a fejét. A legtöbb megérti, hogy ezzel túlment egy bizonyos határon, és leállítja magát.
Ha nem, akkor nyugodtan keverj le neki egy taslit. Én soha nem verem a lovat, mert értelmét sem látom, meg lelkileg se vagyok rá képes, de nem szabad ezt ráhagyni.
Semmi baja nem lesz egy taslitól. Viszont ha téged komolyabban megharap, akár el is veszítheted pl. egy ujjadat, vagy plasztikai műtét lehet a vége.
Szóval ne hagyd rá, ha a rászólás, feje eltolása nem használ, akkor legyen egy alapos tasli.
Agresszív, ő akar lenni a vezető.
Először csak én is hangosan rászóltam hátha megérti, hogy nem lehet de ma már taslit is kellett kapnia. Erre pedig még jobban próbált harapni.
A loval NEM KIABALUNK! Testbeszed, ki kell mozgatni, mert a fonok kimozgat (ezert nem szabad ellepni, ha a lo akar kimozgatni minket).
Es fokozatosan fej eltolasatol az odacsapasig.
En meg soha egyetlen loval se kiabaltam, de mindnel elertem hogy engem tekintsenek vezetonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!