Kelenvolgyi lovarda: vélemények, árak?
Google: Kelenvölgyi Lovarda
A fő találatnál kiadja a telefonszámot, elég csak rákattintani, és már tudod is hívni.
Azon kívül ott van egy közvetlen Facebook link is, ahol látható, hogy 48 értékelés alapján 4,7-es átlagon van 5-ből. Az nem rossz. Ha érdekel, azokat végig tudod olvasni.
A telefonszámon meg nem kell sokat agyalni, ha az egyik nem lenne jó, a másik az lesz. De amit a Google kidob fő helyen, az általában jó szokott lenni.
Én 10 éve voltam ott utoljára. Akkor felnyergelték a vemhes kancát is (elég nagy hassal). Nekem nem volt szimpatikus a hely, azóta nem mentem. Most elvileg odébb is költözött (vagy költözik) a lovarda, mert a régi pálya helyén építkezés van, szóval most nem tudom hogy működik. A lovarda ajtaja folyamatosan nyitva, a kutyáik ki-be mászkálnak az autók között és a villamos sineken, felügyelet nélkül. Ha a kutya ennyire fogyóeszköz (ami nagyon nem szimpatikus), akkor hasonlóképp viselkedhetnek a lovakkal is, ami szintén nem szimpatikus.
Ha már bevállalod a messzebbre utazást is, akkor pl. Nagytétényben a Hárosnál van egy lovarda, ott normálisabb körülmények vannak.
Köszi a választ!
A Tétényi ugyanolyan messze van, első körben őket néztem ki se semmi jòt nem hallottam ròluk. Sajnos több lovardaban is voltam pesten, de mindig az a tapasztalatom, hogy ugy megy, mint a futószalagon, csak hozza a pénzt a ló, de, hogy mi van vele az le van tojva. A közelemben levő lovardak pedig olyan árakon dolgoznak, amit nem tudok megfizetni...5000-6000 egy óra... :(
facebook oldalon érdeklődj és olvass események alatti hozzászólásokat.
Google értékelése szerint: 4.7/ 5 -ből, nem lehet rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!