Balogh Anna lovasedzőről mi a véleményetek (Csömör)?
Szia. Szerintem megéri kipróbálni. Ritka az, hogy valakinek ennyire jó csapata legyen, mint neki. Persze az csak az egyik oldala, hogy tényleg nagyon összetartóak a lovasai, sok tàbort tart, rugalmasak az edzések, járnak versenyezni. Mik a céljaid amúgy?
Szerintem, kitartó, jó edző, lehet fejlődni nála, rugalmas, ügyes lovas.
Sokféle lova van, nem lehet nála unatkozni. ;)
Szia! Én személy szerint nagyon szeretem Annát. Nem az a tipikus oktató, hogy menj egy órát, úgy ahogy tudsz és fizess. 2 éve vagyok nála, nagyon sokat fejlődtem. Egy nagyon jó csapat tagja vagyok. Versenyzünk általánosságban jó eredményeket érünk el. Én személy szerint ajánlom komoly/hobbi/versenyre is. A lovak nagyon jók és magas szinten vannak lovagolva. Vegyes edző, az az járunk terepre és ugrunk is, (Csak ha olyan szintű lovasok) a talaj munka terén sok új dolgot tanulunk. Én személy szerint ajánlom.
Remélem segítettem.
Nagyon jó edző, főleg kezdőként, de még haladóként is sokat lehet nála fejlődni, tanulni. Lovasnak szintén remek, emberileg is jófej, türelmes, rugalmas. Sokféle lóval dolgozik, egyikük sem a "befásult iskolaló" kategóriába tartozik. Nagyon jó csapata van, versenyekre is megyünk, többnyire jó eredményekkel, terepre járunk, ugróedzéseket (lovastól függően) és táborokat is tart. A lovakkal jól kijön, vigyáz rájuk, jól bánik velük, de nem engedi őket sem a saját, sem a lovasai fejére nőni. Nem egy, nem két lovat láttam nála a nulla bizalomról es tudásról eljutni csodálatos szintekig.. Nem a pénzlehúzásra játszik. Nála nem csak a nyeregben maradást lehet megtanulni, hanem a normális ülést, a lovak felszerelését, ápolását. Ezekhez természetesen a lovas együttmüködese is szükséges.
Én személy szerint 3 éve járok hozzá, csupa jó tapasztalattal. Nála szereztem mostani tudásom nagy részét.
Úgy gondolom, hogy igen, megéri hozzá járni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!