Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lofektetés természetesen?...

Doma12328 kérdése:

Lofektetés természetesen? Kerestem de semmi jot nem találtam.

Figyelt kérdés

#fektetés #ló #lófektetés
2018. márc. 16. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Slaggal jol lelocsolod (nyilvan nem telviz idejen!), utana odavezeted egy homokos teruletre, es garantaltan le fog fekudni hemperegni.
2018. márc. 16. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:
2018. márc. 16. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Melle allsz. Szepen felveszed az elso labat s elkezded huzni a lovat magad fele korbr ugy h ne ugraljon. Reeengeteget kell gyakorolni. S minden lonal maskepp lehet elerni h lefekudjon. Ha nm bizik benned elegge sehogy se fogod tudni pl lefektetni mert a lo csak ott es akkor szokott lefekudni aludni vagy hemperegni ahol biztonsagban erzi magat. Az en lovam mikor megvettem pl honapokig (amig idegen voltam szamara) mikor pl fekudt s epp akkor leptem be az istalloba s eszrevett egybol felugrott. Felt meg nm erezte magat otthon a helyen es bennem se bizott meg. Aztan persze elmult ez s mar parancsra is fekszik ;)
2018. márc. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!