Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Elszaladna a lovam?

Elszaladna a lovam?

Figyelt kérdés

Még nem vágtáztunk futószáron se , és szabadon se és félek ,ha megpróbálom (terepen ) félek h, elszalad! Ügetésben könnyű megállítani , de vágtából félek h nem megy?? Valakinek van valami tippe?

Csak normális válaszokat pls

2018. febr. 15. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Semmikeppen se menj tereplovagolni, amig nincs megfelelo lovaglas tudasod. Ha meg soha nem vagtaztal meg futoszaron sem, akkor egy tereplovaglas eletveszelyes lehet a szamodra.
2018. febr. 16. 02:02
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Nehogy terepen próbáld ki.

Meg azt sem értem, hogy ha soha nem vágtáztál, akkor hogy mersz kimenni terepre?

Hatalmas felelőtlenség.

Mi van ha megijed a ló, te meg azt sem fogod tudni mit csinálj.

2018. febr. 16. 05:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Már vágtáztam szabadon is meg futószáron is lovardába! Csak a lovamon nem vágtáztam!
2018. febr. 16. 06:25
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Akkor is veszélyes! Hogy vettétek meg egyáltalán, ha ki se próbáltad mindhárom jármódban!? Akkor vágtázz vele futószáron, meg pályán, de ez se biztosíték, hogy terepen nem bakol alá örömében, hogy mehet.

Amúgy több kérdésedet is figyeltem és egyáltalán nem vagy kész se az önálló lovaglásra, se a lótartásra.

2018. febr. 16. 07:19
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Szokasos pénz van,ész nincs hozzá eset.
2018. febr. 16. 08:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezek aztán normális válaszok!!! Ma vágtattam vele TEREPEN és semmi baj nem volt! És én ugy érzem hogy fel vagyok rá készulve!
2018. febr. 16. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Tipikusan a lovak terepen menősebbek. Enyém is sűrűn bakol hosszabb pihenő után el is visz... Pedig van már tapasztalatom pont emiatt mindig sikerül megállítanom és kiülnöm a bakolásait. Úgyhogy nem ajanlom. Elobb gyakoroljatok karamban s mikor mar biztosan ismeritek egymas szokasait stb akkor menjetek ki vagtazni meg ugy amugyis terepre. Es ne ilyen idoben. Vagyis nalunk pl nyakig sar van kinn terepen... nm elonyos a talaj ilyenkor vagtahoz.vard ki a jo idot es addig legyel jobb lovas es ne legyenek kètségeid magadban
2018. febr. 16. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 kiírod ezt a kérdést,utána ezt nehéz elhinni. Megszivatnálak egy kengyel nélküli edzéssel úgy ,hogy beszarnál. Eddig felkészültségre utaló kérdésed nem volt.
2018. febr. 17. 07:24
 9/9 anonim ***** válasza:

"Még nem vágtáztunk futòszáron se, és szabadon se és félek, ha megpróbálom (terepen) félek h, elszalad! "

Konkrétan ezt irtad a kérdésedben te észlèny. Nekem elég világosnak is tűnik, a többiek is megírták tanácsaikat. Erre mikor láttad, hogy le vagy szólva, akkor megváltoztattad az álláspontodat és azt irod, hogy vágtattatok terepen semmi baj nélkül :))))) Közben fenn azt irod hogy még futószáron sem...

Szerintem max 12 éves lehetsz... egy ovis szint amit művelsz. Ha problémád van (jelen esetben hogy nem tudsz még abszolut lovagolni) akkor hallgasd meg az építő kritikát. Kinek hazudozol? Magadat csapod be... Inkább fogadd meg a fenti tanácsokat. És speciel javaslom hogy menj el oktatóhoz s tanulj mèg majd 10 évet aztán kommentálj bàrmit is.

Annyira látszik hogy egy abszolut kezdő vagy...A kérdésedben ami két mondat 3x írtad le hogy "fèlek" :))))))

Ez nekem mindent tükröz ;)

2018. febr. 18. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!