Tudtok mondani olyan KOMOLY web oldalakat, amelyek a lovakkal foglalkoznak?
Gondolok itt az idomítás minden formájára, lovaglásra minden szinten/osztályban/minden terepen? Tehát minden, ami a lovas témába benne van.
Kicsit keveslem azt a tudást, amit a lovász szakma nyújtott nekem, sőt semmire nem mentem vele. Biztos meg van a hiba bennem, deee szeretnék tobább okulni!
Szeretném megerősíteni az első/második véleményt.
A Zabla és kengyel szerintem a legszínvonalasabb magyar nyelvű oldal a lovaglásról, lókiképzésről. A szerző könyvét is csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik szeretnének kicsit túllépni a rózsaszín ruhás idegesítő lovas lánykák és félrészegen a szüreti felvonuláson a lovaikat rángató népesség világán, ágynak a tanulásra, tudásszerzésre, és képesek végigolvasni egy másfél soros FB-bejegyzésnél hosszabb szöveget is.
A szerző tudása, és főként pedig a lovaglás, tanulás, tanítás, kiképzés, lovak iránta alázata szerintem páratlan. Bár minél több ilyen lovasember lenne.
Azért én a Göblyöst egészséges kételkedéssel kezelem: a lókiképzésben egzakt tényként kezelni ókori lovas szobrokat? Meg 1600-as, 1700-as évekbeli festményeket? Kicsit meredek az ürge. Ráadásul a képein, videóin én nagyon sokszor vonal mögött látom a lovat...
És az elég sokat elmond róla, hogyha valaki rákérdez ilyenekre, akkor azonnal törli az illető kommentjét, és nem reagál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!