2 millió forint sok egy rossz lábú csikóért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ti is sokalljátok, hogy 2 millió forintért adnak el egy olyan lovat amelyiknek rossz az egyik hátsó lába? (Angol telivérről van szó)
2018. jan. 6. 18:55
11/20 anonim válasza:
Így ő egy egész jó származású, sérült lábú, alap szinten belovagolt vagy inkább beült ló, tehát képzendő jószág. Csak Overdose neve nem ér ennyit. Olcsóbbért egy patentul belovagolt, támaszkodni, lovas segítségeit korrektül venni tudó hobbi lovat, vagy alapszinten képzésben elindított ugró-vagy díjlovat vásárolhatsz ennyiért. Ez a ló nem ér meg ennyit.
12/20 A kérdező kommentje:
10-es: igen
2018. jan. 8. 07:14
13/20 anonim válasza:
Vagy kimész árverésre,ha telivért akarsz,most Deuville a divat magyar tulajdonosoknál.Még az ideszállítást is megoldják.Van olyan árverés,amin tréningben lévő lovakat kapni nagyon olcsón.
14/20 molart válasza:
2 millió ? Vagy vak ez a ló ..vagy bátor?
15/20 anonim válasza:
A származás sokat számit. Én is felbecsültettem a lovam származás alapján 1,7m-ér + képzettségi szint hiába rossz a lába. Tenyésztés céljából eslő osztályú ha nem terjed genetikai úton a sántaság. (Szerencsére nem) Én se adnám alább de itt inkább az a kérdés hogy neked megéri e megvenni azt a csikót?..
16/20 A kérdező kommentje:
A képzettségi szintje az kb meghaladja a 0-át. Mivel akkor vették észre rajta, hogy rossz a hátsó lába amikor elkezdték belovagolni.
2018. jan. 10. 17:04
17/20 anonim válasza:
Milyen nemű? Hiába jó a származása, főleg galoppos felmenőkkel, azért nem árt ha ennyiért fel is tud valamit mutatni. Illetve állatorvosi szempontból is kíváncsi lennék milyen jövőt jósolnak neki. Ha kanca akkor tenyészértéke lehet, de ennyit egy nyers csikóért, mely lábproblémás nem fizetnék. Lehet van olyan hülye aki megveszi ennyiért is, mert minden ló annyiba kerül amennyit adnak érte, de nem biztos, hogy annyit is ér.
18/20 A kérdező kommentje:
Kanca a kiscsikó.
2018. jan. 17. 22:21
19/20 anonim válasza:
Nos szerintem a származás miatt simán elkérhetnek ennyit. Nem tudom hogy azért kérdezed mert meg akarod e venni vagy csak elcsodálkoztál hogy lehet e ilyet. Ha meg akarod venni én előtte mindenféleképpen beszélnék egy orvossal hogy lehetséges e egy láb műtét ami persze hosszu folyamat és szintén sokba kerül. Ha sikerülne a műtét versenyzésre nem lehetne használni (habár sose tudni mert találkoztam már ilyen lovakkal) de hobbi szinten el lehet lovagolni. Mivel kanca ezért amint eléri a megfelelő kort fedeztetném de csak olyan ménekkel amiknek szintén kiváló a vérvonaluk de az se olyan olcsó ugyanis egy ilyen fedeztetés ára több 100ezer felett kezdődik. Ha meg akarod venni jól gondolj át mindent. :)
20/20 Szasza212 válasza:
Semmiképpen se adj ki egy lóért ennyi pénzt, ha annak rossz a lába. Egy lónak öt szíve van, ebből négy a lába. Ha te dolgozni szeretnél vele, akkor meg aztán semmiképpen sem, lehet hogy most még nem zavarja, de garantáltan feleannyi munkát tud majd elviselni, s minél idősebb lesz, annál rosszabb állapotba fog kerülni. Kétmillióért teljesen egészséges, jó származású belovagolt versenyzésre alkalmas lovat veszel, és még egy nem csilliós billiós felszerelés is kijön belőle. Rossz lábú lovat csak akkor vegyél, ha nézegetni akarod, vagy csak és kizárólag tenyésztésre használni. Egyébként ha akkor vették észre mikor elkezdték lovagolni, azért csak zavarhatja valamennyire azt a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!