Milyen müzlit vagy egyéb lótápot ajánlanátok?
Tudtok ajánlani lótápokat,táplálékkiegészitot,műzliket, vitaminokat és olyan magvakat vagy gyógynövényt vagy bármit ami jó a ló számára és egézséges.
Illetve immunrendszer erősítőket vagy izület erősítőket.
Nézd meg a Pavo termékeket, nagy a vàlaszték a műzlitől a lótàpokig minden megtalálható ott :)
Nem olcsók de hatásosak 😀
Én tápot nem adok a lovaimnak, csak zabot, télen kukoricát mellé, réti szénát, száraz lucernát,kevés sárgarépát és almát.
De immunerősítésre, anyagcserezavarokra, szőrerősítésre, stb.már adtam nekik gyógynövényeket.
Én drogériában, gyógyszertárban összevásároltam szárított gy.növényeket, összekevertem, és reggel-este a zabba belekevertem nekik 2-3 evőkanálnyit, kúraszerűen kb.2 hétig. Nagyon hatásos volt mindig.
Hogy mire miket lehet adni, azt a neten levő Marton Zsófia általi keverékekből néztem meg. Fent vannak a gy.növényei, ha kikeresed őket konkrétan, ott van az összetételük. Így is megveheted, de én kevertem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!