A Csömöri Sportlovardába be lehet menni csak úgy lovat simogatni, vagy előre kell időpont?
Szeretnék a lovakkal megismerkedni, de nem tudom, hogy működnek a lovardák, szólni kell-e előre, hogy megyek, fognak-e ott velem foglalkozni, vagy egyszerűen bemehetek nyitási időben lovakat simogatni? Szeretnék lovakkal foglalkozni, mert csodálom őket, de kb 8 évesen lovagoltam utoljára, és azóta csak messziről, véletlen láttam lovat. Szeretnék "visszatérni" hozzájuk, mert utálom a jelen életemet, és bennük látom a megnyugvást és egy új, kiegyensúlyozotabb életet.
Szóval valaki jártas ebben a lovardában?
A lovaglás órára gondolom, már időpontot kell kérni, igaz? Gyerekként eljutottam az ügetésig, de már biztosan elfelejtettem, hogy kell.
Én a helyedben felhívnám a lovardát, és azt mondanám, hogy lovardát keresek, valamikor be lehet-e menni, és körülnézni.
Ha csak úgy bemész, azt nem fogják szívesen nézni. Normális helyen nem engedik, hogy idegenek (főleg egyedül) bóklásszanak a lovarda területén.
Az iskolalovak lehet, hogy pont dolgoznak, vagy csak senki nem ér rá téged körbevezetni.
Ami a bértartott lovakat illeti, ne vedd sértésnek, de ha én arra mennék ki, hogy egy vadidegen bügyürgeti a lovamat, nagyon dühös lennék...
Szóval csak úgy ne állíts be, kérdezd meg, hogy mikor tudnak körbevezetni, mikor tudják megmutatni a pályákat, lovakat stb. Akkor biztos nem hajtanak el (már csak azért sem, mert a potenciális üzletet is látnák benned.)
Amúgy a legjobb az lenne, ha lenne lovas ismerősöd, aki kivisz a saját lovához, és eltölt veled egy fél órát - órát.
"E-mailre mindenesetre nem válaszoltak."
Ez sajnos a magyaros hozzáállás. Szolgáltatásból akar megélni, de nem érdekli a potenciális ügyfél. De lehet, hogy egy hónap múlva válaszolnak, mert csak minden februárban nézik meg az üzenőfelületet.
Ahogy látom, a facebookon ismerősök ismerősei az ott dolgozók, de ha üzenek, hogy valaki írt, akkor még meg is haragudnak rád. :)
Talán a telefon sikeresebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!