Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Otthon meglehet tanulni...

Otthon meglehet tanulni lovagolni egyedül? Csak hobbi szinten.

Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Te nem látod magad kívülről, így a hibáidat sem tudod korrigálni, csak lesz egy jó pár rossz beidegződésed, mellesleg a lónak sem teszel jót vele ha egyedül próbálkozol.
2017. dec. 7. 18:25
 2/9 piriiiii ***** válasza:
77%
Sajna nem.
2017. dec. 7. 18:38
 3/9 anonim válasza:
Nem tanacsos nem latod magad helzesen ulsz-e es ha rosszul van a kengyelben a labad es esesnel benne is maradhat es akkor a lo vonszolna maga utan meg ilyenek :(
2017. dec. 7. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Írni,olvasni meglehet tanulni otthon egyedül?
2017. dec. 7. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Otthon igen, egyedül nem nagyon. Sem a ló, sem a saját testi épséged miatt nem ajánlott. Legalább a kezdetekben legyen veled valaki, aki tud segíteni.
2017. dec. 7. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem. Több okból sem, hogy csak egyet említsünk, az az állandó életveszély - még akkor is, amikor a már "túlélő" üzemmódban elpattogsz a ló hátán a nélkül, hogy az az első kanyarban elhagyjon.

A ló testi épségéről meg még nem is beszéltünk.

2017. dec. 7. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Esni nagyon gyorsan megtanulnál. :D
2017. dec. 8. 06:32
 8/9 anonim ***** válasza:
#4: ez egy szar hasonlat volt, mert meg lehet tanulni írni-olvasni otthon egyedül. Én is úgy mentem elsőbe, hogy már tudtam írni-olvasni. Érdekeltek a könyvek, ezért megoldottam, hogy megtudjam, mi van bennük ;)
2017. dec. 8. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tanultam meg, hogy a szomszéd​ lovakat tartott. Én lóápolásért cserébe lovagolhattam, de nem oktatott senki. Csak felraktak a lóra és mentünk terepre. Ha valamit nagyon elrontottam, akkor szóltak csak. Később már egyedül is mentem. Utána elköltöztem és a munkahelyemen volt egy ló, aki a tulajdonos fiáé volt, de ő nem törődött vele. Rajta ültem szinte minden nap ebédszünetben. Senki nem volt ott, hogy segítsen. Nem ajánlom a módszert, veszélyes és frusztráló. Mondjuk én ezért is hálás vagyok, mert máshogy nem lett volna lehetőségem lovagolni járni, de nagyon jó lenne edzővel tanulni. Sajnos most sehogy nincs lehetőségem lóra ülni, edzővel meg pláne.
2017. dec. 10. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!