Vélemény? Szerintetek ez jó?
Már régóta szeretnék saját lovat. 3 alapjármodban egyedül,biztonságosan közlekedek.Szüreti felvonuláson is voltam lóháton,de anyuék nem engedik. Főképp az anyagiak miatt. Szóval arra gondoltam hogy most lett egy óriási földművelési telkünk ,aminek mi csak egy kis részét szeretnénk használni. A többit anyuék ki szeretnék adni bérbe és én arra gondoltam hogy ha olyan árat kérnénk a földért akkor abból a pénzből tudnánk fedezni a pacik havi költségeit.jó szerintetek havi kb. 50-60 ezerből kijön egy sheti meg pl egy hafi, az az álom lovam... HAFII. Otthon lenne tartva,van ismerős szinte családbarát akik otthon körmölik és patkolják a sajátjaikat,nekünk is ők csinálnák és a pacik a nap 90 százalékában legelőn lennének.Napi szinten lennének mozgatva és ha betöltöm a 15-öt akkor én is be tudok szállni a költségekbe diákmunkával(még 2 év)Túl kevés pénz vagy elég, ilyenekre gondolok mint pl.:
-szalma
-széna
-zab
-oltás
-stb..havi cucc
köszi ha elolvastad.Írj te is választ ha úgy gondolod hogy tudsz segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!