Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mekkora póni bírna el? 160 cm...

Mekkora póni bírna el? 160 cm és 40 kg vagyok

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
És hány éves? Nem piszkálás, kérdés, hogy mennyit nősz...
2017. dec. 2. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
15 leszek....de már tuti nem növök:))) egész család pici 😅😅
2017. dec. 2. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem olyan biztos az, hogy nem nősz. Ennyi idősen én is kb ilyen magas lehettem; így, tíz évvel később 172cm vagyok. Egy haflingi (tudom, nem póni hanem kisló) valószínűleg évek múlva is vidáman elcipelne, fjord is. Mint mindig, ez is függ az egyed testépítésétől, kondíciójától.
2017. dec. 2. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez a súly kicsit kevés ilyen magassághoz amúgy - ha mást nem, izommal, de kéne kicsit növelni, hogy tartósan bírd a lovazást.

Egyébként jelen pillanatban bármi elbír, ami eséllyel később is, az hucul, welsh, connemara, fjord, sportpóni (bár ez kisló), ilyesmi.

Szóval ne a legkisebb falabella-shetlandi-kisebb méretű welsh vonalon gondolkozz, és nem lesz baj. De ekkora magassággal amúgy a kisló és a rendes ló is szóba jöhet szerintem - nyilván nem az égimeszelők, de egy 140-160cm körüli ló pont ideális lehet neked - tehát a kisló-ló kategória is.

2017. dec. 2. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nem kicsi ez a súly ☺☺☺
2017. dec. 2. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy falabella is simán elbír.
2017. dec. 3. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi falabella kb 70-90 kg, nehogy már ajánld egy 40 kg-s embernek... Azok csak arra valók, hogy a piciket 1-2 évesen egy fénykép erejéig feltegyék rájuk.
2017. dec. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!