Mekkora póni bírna el? 160 cm és 40 kg vagyok
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 14:05
1/7 anonim válasza:
És hány éves? Nem piszkálás, kérdés, hogy mennyit nősz...
2/7 A kérdező kommentje:
15 leszek....de már tuti nem növök:))) egész család pici 😅😅
2017. dec. 2. 14:35
3/7 anonim válasza:
Nem olyan biztos az, hogy nem nősz. Ennyi idősen én is kb ilyen magas lehettem; így, tíz évvel később 172cm vagyok. Egy haflingi (tudom, nem póni hanem kisló) valószínűleg évek múlva is vidáman elcipelne, fjord is. Mint mindig, ez is függ az egyed testépítésétől, kondíciójától.
4/7 anonim válasza:
Nekem ez a súly kicsit kevés ilyen magassághoz amúgy - ha mást nem, izommal, de kéne kicsit növelni, hogy tartósan bírd a lovazást.
Egyébként jelen pillanatban bármi elbír, ami eséllyel később is, az hucul, welsh, connemara, fjord, sportpóni (bár ez kisló), ilyesmi.
Szóval ne a legkisebb falabella-shetlandi-kisebb méretű welsh vonalon gondolkozz, és nem lesz baj. De ekkora magassággal amúgy a kisló és a rendes ló is szóba jöhet szerintem - nyilván nem az égimeszelők, de egy 140-160cm körüli ló pont ideális lehet neked - tehát a kisló-ló kategória is.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nem kicsi ez a súly ☺☺☺
2017. dec. 2. 17:54
7/7 anonim válasza:
Egy igazi falabella kb 70-90 kg, nehogy már ajánld egy 40 kg-s embernek... Azok csak arra valók, hogy a piciket 1-2 évesen egy fénykép erejéig feltegyék rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!