Ki milyen lószíneket ismer?
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 15:31
2/7 anonim 

válasza:

zöld, kék, lila, vörös, narancs, fehér
3/7 anonim 

válasza:

Sok van párat leíró
Fekete
Szürke
Pej
Gesztenye pej
Sárga
Krémszinű
Foltos
Nyári fekete
Világos pej
Sötét pej
Stb rengeteg van
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D
2017. nov. 28. 17:29
5/7 anonim 

válasza:

Krémszínű és foltos?! Kihagytad a gesztenyebarnát és az ezüst fehéret, na meg az almásderest.
Nem tudom kérdező hogy konkrétan mire vagy kíváncsi, de ha lóról van szó a barnát és a fehéret szádra ne vedd! Amúgy 7 főszín van, de az már leírták előttem.
Na jó, még egyszer:
Fekete
Pej
Sárga
Fakó
Szürke
Tarka
Albinó (a Cremello más, azt inkább a fakóhoz sorolnám, a tarkából van teljesen fehér, de annak kék a szeme, az albinónak elvileg piros, de nem láttam még ilyet, csak olvastam róla )
6/7 anonim 

válasza:

Albínó ló nincs, mivel a szeme nem piros. Az amit te albínóként említesz, valójában a fehér ló.
7/7 anonim 

válasza:

Linkelsz nekem egy ilyet? Próbáltam keresni és tudom hogy van a cremello, de az ugye nem albinó. Van egy olyan fehér, ami annyira tarka, hogy nincs is rajta színes folt és sötét színű a szeme, de ezen kívül is találni szakirodalomban említést albinóról, bár csak cremellot láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!