Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Style lovas webáruház?

Style lovas webáruház?

Figyelt kérdés

Van egy videós a Rider channel. Őt a style lovas webáruház támogatja.. De a kérdés hogy miért?

Az a lány semmit nem tett le az asztalra… Lovagolni nem tud, sőt kis pónijai vannak....ki ő ott a stylenál hogy ennyire nagyra tartják.. Videózik és van 3000 felíratkozója... Ennyi az egész

2017. nov. 15. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Marketingről hallottál már?
2017. nov. 15. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Erről volt videója vagy ha nem videó valahol említette már. Amúgy ez tiszta marketing az egész. Kislány (egy nagyon értelmes kislány aki odáig van a lovakért és a lovazásért, szereti amit csinál és ezért a lehető legjobban szeretné csinálni azt amit!!!!!) sokan nézik kisebbek, nyilván olyanok akik amúgy lovaznak. Kap terméket azért, hogy promózza (bemutassa videóban, istagramon, facebookon vagy ahol neki tetszik), majd kipróbálja és elmondja a véleményét. Az látszik rajta, hogy nem áll távol a lovazastól és erdekli és szereti csinálni. Igen nem tud lovagolni, de jár, mert akar fejlődni. De ha jól emlékszem tudott csak volt egy kihagyás. És nem melesleg ő megbeszélte a tulaj/főnökkel, hogy csinál nekik és folyamatosan posztol instagramon. Igen szerinted nem nagy dolog. Nem csinált semmit. Legyél s helyében és csináld akkor te. Ne legyél irigy arra, hogy tett azert, hogy együtt dolgozhasson egy céggel és emellé használatra kapjon termékeket. Az már csak az ő egyéni dolga, hogy miért hogy mit és mennyit kap. Ráadásul nem is kap, hanem dolgozik érte. Időt és enrgiát áldoz rá suli mellett is. Minden videójából árad a lelkesedés. És annyit elárulok, hogy ő a főnöknek úgymond senkije, nem is ismerték egymást, úgy lettek nagyon jóba. És nincsenek kis pónijai, hanem 1 póniról van szó, az is a nagynénje pónia. De ehhez megint nincs köze a nagy nyilvánosságnak. Sok videóban elmondta, hogy lassan neki is lesz lova. Amúgy meg ne turkàljunk mások életében hanem foglalkozzon mindenki a saját jáéval. És nem, nem ismerem a lány, nem védem vagy pártolom, DE sokat tett ezértamit most csinál.
2017. nov. 15. 21:34
 3/11 anonim válasza:
Irigykedsz
2017. nov. 15. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:

"Lovagolni nem tud, sőt kis pónijai vannak"

Szóval akinek kis pónijai vannak, az rosszabb, mint aki nem is lovagol? Jól értem?

Konkrétan mi bajod van vele, osztálytársad és utálod? Ha ez megnyugtat, 3000 feliratkozótól nem lesz ember valaki, de ettől még nem értem téged ez miért is idegesít.

2017. nov. 16. 11:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ő még így is többet tett mint te. Ja és te lovagolnál a kispónin? Neki legalább van annyi esze, hogy nem ül fel egy póni csikóra (igen közben már 3 éves, de képzetlen meg nem az ő testsúlyához való)
2017. nov. 16. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:

En sem ertem ertem miert tamogatjak en is barmikor tudok rizsazni egy lovas termekrol majd elmondani a velemenyemet egy videoban

De szerintem a 4 eves kisocsemnek se jelentene kihivast

2017. nov. 16. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó tessék, előtted a pálya.
2017. nov. 16. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Rendben
2017. nov. 16. 21:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Én azért írtam ki a kérdést mivel olyanokat mondtak róla, hogy nem engedi hogy a style másokat is tamogasson.. Hanem csak öt…
2017. nov. 19. 10:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek rá csak bosszantó a helyzet.. Hogy akinek nincs is sok lovas tapasztalata és még saját lova sem miért szponzorlja..
2017. nov. 19. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!