Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Quarter horse fajtájú lova...

Quarter horse fajtájú lova kinek van? (Azokhoz szólna a kérdésem)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem azokhoz szólna akiknek quarter horse fajtájú lovuk van.

Milyen az átlagos viselkedésük? Szóval hogyan viszonyulnak a más állatokhoz való hozzászoktatáskor, stb

Másra is szoktátok használni a western lovagláson kívül? Ha igen akkor milyen stílusban lovagoltok rajta és hogy teljesítenek?

Erős patájuk van vagy inkább gyengébb fajta?

A kirándulásokhoz, túrákhoz amik több naposak, órásak lehetnek hogy viszonyulnak? Hogy bírják? A kavicsos, sziklás utakat bírják?

Ha még van valami érdekesség róluk azt szívesen fogadom!

(A válaszokat előre is köszönöm!)

2017. okt. 10. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én lovam jól kijön más állatokkal és más lovakkal is. A más állatok alatt én kutyát, számarat értek, nem tudom pontosan te mire gondoltál. Én nem western stílusban lovaglom, hanem angolban. És régen versenyekre jártam vele - díjugróra és nem teljesített rosszul. Ma már csak hobbilóként használom. Erős patájuk van, sok túrán vettem már részt vele a mai napig. Nagyon jól bírja, a kavicsos talaj, sziklás utak nem kihívás neki. Szeret úszni is - persze ez azért lótól is függ. Nagyon engedelmes, szelíd és értelmes lovak.
2017. okt. 15. 08:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha van még kérdésed írj privátot és segítek
2017. okt. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!