Van egy pónink és én 102 kiló vagyok Baj ha egyszer lovagoltam rajta?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 18:31
1/11 anonim válasza:
Eső után köpönyeg. Úgyse tudod visszacsinálni.
2/11 A kérdező kommentje:
Van egy 46 kilós lanyom ő lovagolhat rajta ?
A ló 120 cm marmagasagu
És 200 kilo
2017. szept. 24. 18:39
3/11 anonim válasza:
Lovagoljatok egymáson a lányoddal. Miért kell kínozni szerencsétlen állatot?
4/11 A kérdező kommentje:
De csak addig ültem rá amig csinaltak egy fotot
2017. szept. 24. 19:05
5/11 anonim válasza:
Egy egyszeri fotózástól nem lesz baja, csak ne csináljatok belőle rendszert. Most még elég a lányodnak, de lassan rezeg a léc ott is... Nem kéne lassan azt sem erőltetni. Egy ekkorka póni tényleg pici gyerekek alá való.
6/11 A kérdező kommentje:
Hogy lehet eszre venni h ha egy póninak nehéz a lanyom
2017. szept. 24. 19:30
7/11 anonim válasza:
Az ilyennek nem kéne ló aki nem tudja hogy el bírja e vagy sem
Istenem mi van itt
Nem értetek hozzá akkor hülyeség
8/11 anonim válasza:
Egyszerű matek... 200 -> 46 úgy viszonyul egymáshoz, mint 108 -> 25. Te hogyan éreznéd magad, ha futni kéne egy 25 kg-s hátizsákkal, és ha nem megy, még oldalba is rugdalnak?
9/11 anonim válasza:
Azt mondják a ló a saját súlyának 20%-át még kényelmesen elbírja ha 200 kiló a póni, akkor 50 kilóról van szó :)
10/11 anonim válasza:
Nem csak a súly számít egyébként.. Ha a lányzó 140-150 cm, lassan kontrafékes a póni... Meg nem is találja már a ló oldalát. Kényelmetlen mind a kettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!