Hogyan lehetek olyan, mint Alycia Burton?
Szia
A szabadidomításban megértem, hogy szeretnél ré hasonlítani, de viszont azok az akadályok... Túl magasak. Az hogy hiba nélkül átugorja még nem azt jelenti, hgy jó is neki. Ez árt a lónak! A szőrén lovaglás is jó, úgy ugratni is jó, de szerintem abba is van ez határ. Azzal is a ló háta van szétverve. Természetesen az hogy néha-néha olyat is csinálni a lóval az oké, de azért ne szintem mindig. A nyereg elsősorban a ló miatt lett találva. Ezzel nem akarlak kioktatni eggyáltalán.
Alycia Burton szabadidomításáról én is azt mondom, hogy jó. De arról nem vagyok pozitív véleménnyel ahogy ezt az ugrós dolgot csinálja. Néhány év és muszáj lesz nyugdíjazni a lovát, mert nem fogj bírni a lába. Viszont nekem nem az ugrással van bajom, csak ezzel a túlzásba vitt magassággal.
Szabadidomíts, ugrass, ezek szerinetem is jók, de az ugrást csak mértékkel.
Remélem sikerülni fog Neked is szabadidomítóvá válonod, és remélem, hogy megfogadod a tanácsom a magasságokról. Sok sikert hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!