Nekedcsakvalaki kérdése:
Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Szeretném beszerezni lovagláshoz az alap dolgokat így karácsonyra fogom kérni a lovaglóndrágot és lovaglókesztűt.Decathlonból szeretnék rendelni vagy,ha van esély rá akkor a legközelebbi decathlonba eltudunk menni ami 1és fél órányira van.Lovaglónadrágból krémszínűt,barnát vagy feketét szeretnék.Melyiket ajánljátok?És kesztűből meéyik a legjobb?Légyszi linkeljétek be!2017. szept. 1. 20:53
3/8 anonim válasza:
Milyen sűrűn lovagolsz?
Mert ha szinte napi szinten, akkor én decathlonos cuccokat nem vennék, mert nagyon hamar elkezdenek szétjönni, de viszont ha csak hobbi szinten párszor, vagy kezdésnek teljesen megfelelnek.
4/8 anonim válasza:
Linkelek gatyákat, amiket szeretek és szerintem nagyon jók :D
Ezt imádom *-*
Ez meg évek óta megvan és még mindig ugyanolyan :)
Viszont nekem az összes kobakjuk, gerincvédőjük kényelmetlen volt, a kesztyűik meg fényesre koptak pár hét alatt, én azokat nem venném meg a Decathlonban. De menjetek el, próbáld fel, úgy a legbiztosabb ;)
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem ugy tudom a lovaglocipöm decathlonos,de nem biztis,mert használtan vettük.A kobakom is használt igy azt sem tudom hol vettük,de az nem számit.Heti 1orát fogok lovagolni
2017. szept. 2. 20:10
7/8 anonim válasza:
Egy-két hetente egy lovagláshoz jó, de a napi szintű lovazást nem bírja. Kezdőként viszont sokáig jó lehet.
8/8 anonim válasza:
Heti egy alkalommal jó, addig nekem is jó volt teljesen . A heti 2-t már nem bírta, kifakult, kilyukadt. Télre beszereztem belőle 3-t,mert kényelmes,alá is tudok öltözni, akkor teljesen jó. Heti 3 nap lovaglás, 3 gatya. Nekem fekete van,azon kevésbé látszik a kosz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!