Lócsontkovácsokkal tapasztalat?
Én hívtam lócsontkovácsot a lovamhoz, sántasága miatt. Mindent hagyott a csontkovácsnak, sőt látszott rajta, hogy élvezi és tiszta relaxban lett. Soltész Andrásnak hívják, nagyon sok jót hallottam róla, és egy általam nagyon sokra tartott idősebb lovas szakember ajánlotta. Szóval tényleg jót tett a lovamnak, sok siker sztorit is hallottam róla, szóval bátran merem ajánlani. Bár az én lovamnak sajnos csontritkulása van mint később kiderült, ezt nem tudta meggyógyítani, de jót tett neki a tornáztatás és stb.
Ha jól emlékszem Pilisvörösvári az úr, de Ő jön ki, nem kell neked menned. Hozzám Siófokra jött, kezeléssel együtt 20 ezer Ft-ot kért el. Ami szerintem teljesen korrekt ár, így kiszállással együtt. Bármi kérdésed lenne még szívesen válaszolok. :)
Kedves kommentelő!
Elérhetőséget tudnál adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!