Versenyre lehet menni olyan fehér lovaglónadrágban amelynek a telibőre eltérő színű?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy fehér nadrágot fekete telibőrrel. Az ilyen megengedett versenyeknél (házi,szabadidős,egyéb) vagy teljesen fehérnek kell lennie? az igazat megvallva nem szívesen vennék teljesen fehéret, a barna nadrágomon is egy alkalom után kimoshatatlan folt keletkezett a nyereg miatt. Már a legkisebb versenyeknél is megszólják az embert ha nem megfelelő az öltözéke, eléggé elbizonytalanodtam.#lovaglás #ló #díjlovaglás #lovasverseny #díjugratás #lovaglónadrág #lovasfelszerelés #lovasruházat #szabadidősverseny
2017. aug. 7. 23:08
1/2 anonim válasza:
nyugodtan felveheted, régen én is hasonlóban versenyeztem, soha enm szólt érte senki....
2/2 anonim válasza:
Igen, azt hiszem még hivatalos versenyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!