Kb. mennyibe kerülne beszállíttatni külföldről egy Marwari lovat? Esetleg Magyarországon árulnak ilyen fajt? Én nem találtam.
Figyelt kérdés
Nem kiscsikóra gondoltam. Egy olyan 4-5 éves max. 7 körüli pacira. Sajnos ez a faj nagyon ritka és én nem is találtam Magyarországon eladót. De ha vki ilyennel foglalkozik értesítsen kérem. Vagy külföldről megtudnátok saccolni mennyibe kerül beszállíttatni egy ilyen lovat?2017. júl. 25. 00:29
1/3 anonim válasza:
Drága. Miért nem jó senkinek sem manapság egy félvér?
Tudod az a baj, hogy ha te találsz is egy eladó marwarit, legyen az akármilyen, meg fogod venni. Magyarán haraphat, rúghat, ágaskodhat. Tudod egy komoly balesetet nem kárpótolhatnak a szép fülek. Szerintem, főleg, ha első ló, gondold át!
2/3 anonim válasza:
Hát a repülőjegy kapásból 1 és 10 milka között, attól függően, hogy csak 1 lovat kell számmítani, vagy tömegesen jönnek és megoszlik a költség. Aztán van még állatorvosi költség, karantén, biztosítás stb.
3/3 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy Marwari lovat csak kiveteles indokkal exportalnak Indiabol, es Magyarorszag nincs a kiveteles indokok kozott.
De, ha lehetne is, az allatorvos-szallitas-egyeb koltsegek pl. karanten, biztos, hogy tobb millio forint lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!