Most akkor hogy is van ez Schobert Lara lovával?
Ugye volt egy Herceg nevű versenylova, akinek balesete volt. Na vele most mi van? Lara foglalkozik még vele? Van új versenylova?
Amúgy szerintetek jó lovas (videók alapján pl.)?
Herceg nevű lova még megvan,foglalkozik vele rendszeresen.Igem van neki egy új lova is .
(Musical.ly-re szokott posztolni)
Ebben mondja, hogy három lova van és mind sérült. Plusz, hogy kap egy negyediket (állítólag).
Én úgy tudom, hogy Herceg még sérült, de nem akarok olyan dolgolba belefolyni, amikhez közöm sincs.
Elvileg most 3 vagy 4 lova van, az egyikkel lovagol csak, mivel a többi sánta.
Átlagos lovasnak tartom, nem olyan jó még, de persze ez az idő múltával változhat.
Bár én nem ismerem igy nem is tudok véleményt alkotni róla,de szerintem nem feltétlen az ő hibaja ha lesàntul a ló...
Fiatal lovasoknàl az edző irányitja a munkàt igy őt terheli az a felelősèg is ha a ló esetleg lesàntul,hacsak persze a tulajdonos szandékosan vagy puszta baleset folytán nem tesz kárt a lóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!