Szerintetek melyik a legjobb lovas bolt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 21:54
1/6 anonim válasza:
www.lovasok.hu/lovasbolt - ha interneteset akarsz. Ha "igazi" boltba mennél én a Horzét, vagy a Decathlont ajánlom, de az eléggé drága, előbb sztem nézz körül a szintén internetes lovasok.hu-s apróhirdetések között, sokan megtalálták már a nekik valót...
2/6 anonim válasza:
Elsőt kiegészítem még a NagyLovas áruházzal, ott hatalmas a választék és nem is drágák :)
3/6 anonim válasza:
A dechatlon annyira nem jó szerintem, már csak azért sem, mert nem kifejezetten lóra specializált.
Szerintem:
www.imaginelovas.hu
Nagy Lovas KFT.
KLP
HORZE
Derby Lovasbolt, Margit utca
vagy még az Anivet
4/6 anonim válasza:
Hát én is ezeket tudnám ajánlani és még annyit,hogy a Győrieknél is vannak jó cuccok.
lovasvilag.hu
Igen a Horze is nagyon jó. Minőségi cuccok vannak benne. nekem majdnem minden cuccom onnan van és 14 ezer Ft felett ingyenes a kiszállítás :D lovasplaza.hu
5/6 anonim válasza:
Én Decattloonbóól vásároolok.:) de itt is van pár km-re tőlünk egy lovasbolt de úgy hallottam hogy az drágább.
6/6 anonim válasza:
Szegeden az aranypatkó se rossz ám, nagyon jó dolgokat kilehet fogni ott is, évek óta ott vásárolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!