Lóvásárlás, verseny?
Sziasztok!
Jövőre 14 éves leszek és addigra talán apa és anya is mégjobban megtanul lovagolni.( Mert most anya szabadon vágta,apa ugratás). Szóval elég lesz a tudásuk saját lóra. Csutakolás nyergelés megy nekik,nekem nyáron 2. Éve megyünk egy kisebb farmra segíteni és azthiszem eddig jól helyt álltunk :D Erről most ennyit. Az én tudásom a kisebb versenyek,távlovaglás és kisebb ugró verseny.( inkább ígymondom a díjugratás azért már komolyabb :D)és jövőre helyet is tudnák nekik biztosítani..2hektár legelő egy kisseb istálló. Szóval akkor vennénk 2-vagy-3 lovat. Azt hozzá kell tennem hogy egyszer egy rövidebb időre egyik ismerősünk lovaira is vigyáztunk. Ezeket csak azért írtam le hogy ne az legyen hogy semmit se tudunk azt rögtön 3 lovat akarunk. Igazából csak arra lennék kiváncsi nekem 165cm nővésben :D és 45kiló mellé milyen lovat ajánlotok amivel akár nagyobbakat is tudok ugrani és hosszabb túrákat is bír. Nagyobb ugrásnak 100cm-gondoltam amit már lovasiskolába ugrottam.Nem felvágásból írtam ezt az egészet csak tapasztalt emberek véleményét szeretném kérni és amit esetleg nem tudhatok akármi😊 Köszönöm a válaszokat! Helyesírás bocsi de sietek is!

Köszönöm a válaszod!
Inkább olyan 400-500 000-et.
De szerinten megfelelő edzés mellett ilyen lóval is szépen lehet teljesíteni.
A másik amit köszönök hogy nem kezdett el mi mindenki areól írni hogy egyed és nem fajta... Mert hát ugye shagyaval ti se ugranátok annyira..

Sportló fajták, vagy gidrán, kisbéri. Nekem már a furioso is határeset, bár nyilván itt az sem mindegy, milyen szintű ugrásokról beszélünk, mert 90-100 cm-en a lipicai meg a nóniusz is elmegy.
Egyébként szóba jöhet a(z angol) telivér is, mert pl militaryn elég jól szerepelnek, a gidránnal együtt.

Köszönöm a válaszokat! Neg hogy senki nem írt negatív dolgokat :) tartáshoz tudtok eseeg valami speckót írni
😊 ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!