Mit vigyek lovastáborba?
Lovas cucc (amiben mindig lovagolsz, illetve nem árt 2 nadrágot vinni)
egy hétre vagy amennyi idő a tábor rendes ruhát időjárásnak megfelelően. Legyen nálad kabát, pulcsi, pólók, fehernemu, zokni, cicanaci, melegítő, rövid gatya. Ha mentek boltba vagy valami olyan helyre ahol emberek vannak esetleg 1-1 sort egy jobb állapotú poloval.
cipő: sportcipo ha játszanatok valamit, a szandált bármikor jó, illetve csizma vagy cipő és chaps/ hosszú szárú zokni, egy strandpapucs
sapka/ kalap ha nagyon napos helyen vagytok
kullancs riszaszto, naptej
ha van gyógyszeres amit folyamatosan szednek kell akkor azt is vidd vagy allergia gyógyszer amit szedni szoktál mást nem kell ha van bajod a táborban van ok adnak rá vagy haza szólnak a szüleidnek
tisztálkodáshoz dolgok (szappan, tusfurdo, sampon, balzsam, fogkefe, fogkrém, szajviz, fesu, betét, tampon, tisztasági betet, ha használsz valamilyen krémet/krémeket akkor azt is, leégésre valamit én erre aloe Vera sprayt szoktam vinni, csípésekre gyógyszertárban szoktunk zincit venni)
bikini ha mentek fürdeni és oda is 1-2 méretétől függően törölköző
1-2 torolkozo esti furdeshez, hajmosashoz
TAJ kártyád vagy legalább a másolata ha lenne valami bajod és mentőt hívnak vagy dokihoz visznek
Esetleg nasi, 1,5 l viz amit később újra tudsz tölteni
kártya vagy kicsi helyen elvei játék ha akkora vagy.
lovaknak répát, almát vihetsz ha szoktál
Most hirtelen más nem jutott eszembe én ezeket szoktam vinni, ha meg beugrik valami akkor írok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!