Ez a lo nagyon fura stilusban ugrik sikeresen? (video)
Szoval itt van ez a lo es nekem ugy tunik hogy valami nagyon fura stilusban ugrik. Az mar rogton latszik hogy nem lehet egyszeru lovagolni rajta de az ugrasokon nagyon fura. Szerintem iszonyatosan kozelrol ugrik el es nagyon szeleset ugrik. Ezzel minden rendben is lenne mert ezek nem nagy akadalyok de vannak videok ahol 150 cm-es palyan is ezzel a stilusban versenyzik latszolag eredmenyesen. De ha ez a fajta ugrostilus ilyen jol mukodne akkor latnom kene a nagy dijugrato pl FEI versenyeken is ilyen stilusban ugrani a kepzett dijugrato lovakat
Nektek mi a velemenyetek errol?
Nagyon sajnálom hogy nem tetszik hogy le merészeltem írni a véleményem, még ha nem is CSAK a kérdésedre válasz, mindazonáltal folytatom:
A linkjeid 2012 és 14-esek, most 2017 van. A jelenlegi lovas 2014-ben vette át a lovat, nem néztem utána van-e idomító videója ami újabb, de látom te se.
A ló regisztrált az FEI adatbázisában, ami nem olcsó dolog, nyilván jó okuk van rá hogy regisztráltatták.
Szóval a kérdésedre a válasz benne van a mondanivalómban, max. nem tudod értelmezni. Akkor ki 1-es szövegértésből?
" latnom kene a nagy dijugrato pl FEI versenyeken is ilyen stilusban ugrani a kepzett dijugrato lovakat "
Látsz is, ha elfáradsz egyre személyesen, nem csak tévében nézed a steril anyagot.
Én nem állok neki ilyen hosszú magyarázatot írni az felül meg van...
De szerintem olyan horseland-osan ugrik.😄
Meddő vita. Kizárólag kíváncsiságból kérdezek vissza:
"a többi videó megtekintése után sem vagyok róla meggyőződve, hogy ez egy "díjló" lenne."
Ezt ki állította? Az állításom csak az, hogy a ló 135-ön versenyez, vannak hibátlan pályái ezen a magasságon, pedig nyilvánvalóan rossz stílusban ugrik, nem ugró alkat. Nem kontár munkát látunk, ha ennek ellenére ide fel tudták hozni ezt a pónit.
Konkrét kérdésed nem volt csak véleményeket kértél, azt nem írtad, hogy a tieddel egyeznie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!