Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ez a lo nagyon fura stilusban...

Ez a lo nagyon fura stilusban ugrik sikeresen? (video)

Figyelt kérdés

Szoval itt van ez a lo es nekem ugy tunik hogy valami nagyon fura stilusban ugrik. Az mar rogton latszik hogy nem lehet egyszeru lovagolni rajta de az ugrasokon nagyon fura. Szerintem iszonyatosan kozelrol ugrik el es nagyon szeleset ugrik. Ezzel minden rendben is lenne mert ezek nem nagy akadalyok de vannak videok ahol 150 cm-es palyan is ezzel a stilusban versenyzik latszolag eredmenyesen. De ha ez a fajta ugrostilus ilyen jol mukodne akkor latnom kene a nagy dijugrato pl FEI versenyeken is ilyen stilusban ugrani a kepzett dijugrato lovakat

Nektek mi a velemenyetek errol?

[link]

2017. jún. 26. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És ezt néhány díjugratóversenyes videójára alapozod vagy esetleg láttál videót róla síkon? Más idegállapotban van egy ló amikor a saját marmagasságával egyező akadályokat ugorja, mint amikor egy higgadt idomítómunkában dolgozik, ettől nem feltétlen rosszul lovagolt. Nem tudom miért kell mindent látatlanban lefikázni, nekem sem tetszik ahogy vagdossa a fejét, csak azt látom hogy fejlődött, gondolom nem véletlen
2017. júl. 10. 21:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Szerintem meg elobb nezz utana mielott irnal

Remgeteg sikmunkas video van myugodt korulmenyek kozott ahol ugyanezt csinalja

Mellesleg meg szovegertesbol nulla

A KERDES AZ VOLT hogy masnak is fura-e a lo ugrostilusa

[link]

[link]

Remelem mostmar erted

2017. júl. 10. 22:43
 13/19 A kérdező kommentje:

[link]

Csak hogy bebizonyitsam

2017. júl. 10. 22:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom hogy nem tetszik hogy le merészeltem írni a véleményem, még ha nem is CSAK a kérdésedre válasz, mindazonáltal folytatom:

A linkjeid 2012 és 14-esek, most 2017 van. A jelenlegi lovas 2014-ben vette át a lovat, nem néztem utána van-e idomító videója ami újabb, de látom te se.

A ló regisztrált az FEI adatbázisában, ami nem olcsó dolog, nyilván jó okuk van rá hogy regisztráltatták.

Szóval a kérdésedre a válasz benne van a mondanivalómban, max. nem tudod értelmezni. Akkor ki 1-es szövegértésből?

" latnom kene a nagy dijugrato pl FEI versenyeken is ilyen stilusban ugrani a kepzett dijugrato lovakat "

Látsz is, ha elfáradsz egyre személyesen, nem csak tévében nézed a steril anyagot.

2017. júl. 11. 21:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem állok neki ilyen hosszú magyarázatot írni az felül meg van...

De szerintem olyan horseland-osan ugrik.😄

2017. júl. 16. 09:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen sztem is egy kicsit horselandesen ugrik
2017. júl. 16. 13:31
 17/19 anonim ***** válasza:
14-es, az volt a kérdés, hogy a videókon mit látunk, nem az, hogy ha akkor olyan volt, abban az esetben vajon most hány éves a kapitány... ÉS meg fogsz lepődni, de egy ugróverseny teljesítményéből is lehet következtetni a ló alap képzettségére, azzal együtt is, hogy nyilvánvalóan figyelembe veszed a tényt, hogy otthon, saját körülmények között máshogyan viselkedik a ló. A képzettség olyan, mint a képesség: látható. Persze a mértéken lehet vitázni, de a többi videó megtekintése után sem vagyok róla meggyőződve, hogy ez egy "díjló" lenne.
2017. júl. 16. 14:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Teljes mertekben egyetertek az elottem szoloval, ha vki ezt a lovat dijlovaglasra akarja hasznalni akkor hajra mert lehet csak elotte meg kene tanitani negy labon megallni stb...
2017. júl. 17. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Meddő vita. Kizárólag kíváncsiságból kérdezek vissza:

"a többi videó megtekintése után sem vagyok róla meggyőződve, hogy ez egy "díjló" lenne."

Ezt ki állította? Az állításom csak az, hogy a ló 135-ön versenyez, vannak hibátlan pályái ezen a magasságon, pedig nyilvánvalóan rossz stílusban ugrik, nem ugró alkat. Nem kontár munkát látunk, ha ennek ellenére ide fel tudták hozni ezt a pónit.

Konkrét kérdésed nem volt csak véleményeket kértél, azt nem írtad, hogy a tieddel egyeznie kell.

2017. júl. 21. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!