Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovarda körbevezetés illetve...

Érsek Ákos kérdése:

Lovarda körbevezetés illetve bemutatás?

Figyelt kérdés
Találtam egy megfelelő lovardát Budapesten, az Aranypatkó lovardát. Tudom nagyon sokan érdeklődtek illetve mondták, hogy nem jó hely. Gyakorlatilag akivel beszéltem normális volt. Úgy mondta, hogy családias hely. Nem tudom van olyan, aki ott lovagol illetve nagyon szívesen körbevezetne? Ha megtetszik, egyedül is el tudnék menni. Nagyon szépen köszönöm!

2017. jún. 10. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hali! Csak annyi lenne a hozzáfűznivalóm, hogy ha éppeszű vagy, tartsd távol onnan a lovadat! ;) :( Amíg ott vagy jófejek, aztán mihelyst kitetted a lábad a területükről, már nem azok - nem veled nem azok, hanem a paciddal...
2017. jún. 11. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Ez az óbudai Aranypatkó, igaz?

Mert az minden, csak nem családias. Nagyon kicsik a boxok, nem szép a hely, agyagos a talaj, a karámok lejtősek, félnapos karámozás és marha drága. Nekem ami nagyon nem tetszett, hogy borzalmasan hangos hely, a lovak idegesek, a gyerekek egyfolytában kiabálnak, szaladgálnak, nem tudom, nekem ez nem illik lovak közé, főleg, ha kicsit is szenzitív a lovad, amin lovagoltatnak, lehet már besavanyodott és megszokta, de ez a hely nem jó :(

2017. jún. 12. 10:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Az első: Gyakorlatilag nincsen saját lovam, lovagolni szeretnék illetve szeretnék elvinni egyszer kisgyermekeket lovagoltatni.

Második: Nagyon szépen köszönöm, hogy véleményt mondtál erről. Mégsem nézném, ha ilyen borzalmas. Szerintem, aki írt nekem tetszett neki, ha érdeklődtem lovaglás iránt.

2017. jún. 12. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Második: Igen Óbudán az Aranypatkót szerettem volna megnézni.
2017. jún. 12. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én saját lónak néztem, úgy meg kicsit kritikusabb az ember :) Szóval lovagolni... azt nem tudom :) Lehet túlélhető, a kulisszák mögé nem látsz ezáltal, ugye:)
2017. jún. 13. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!