Mit kell tudni a díjlovas rajtengedely vizsgahoz?
Figyelt kérdés
Nem sokara fogok vizsgazni es nem tudom pontosan hogy mit kell megtanulni az elmelethez. Mert vki nekem azt mondta hogy a dijlovashoz vmilyen szabalyzat kell amit nem tudom hogy hol talalok. Nagyon megkoszonnem ha valaki kuldene egy linket hogy hol talalom vagy elmondana nekem hogy mit kell tudni2017. jún. 4. 10:40
1/2 anonim válasza:
Revhez tudni kell a szabályzatot, ezt a lovasszovetseg.hu oldalon a díjlovgalás fülre kattintva megtalálod. Itt vannak fent a programok is, ha jól tudom akkor E8 ast kell bemutatni. Kell a rajtvizsga munkafüzet kitöltve, illetve, ebből fognak kérdezni a vizsgán is a szóbeli részen. Szükséged lesz egy hivatalos edzőre, aki igazolja, hogy versenyzésre alkalmas vagy.
2/2 anonim válasza:
Edző kell, munkafüzet, sportorvosi papír, ebben benne van az ortopédiai vizsgálat is.
Kell ezen kívül ex E8 program, a munkafüzet tartalma fejből, nagyjából abból kérdeznek, de semmi durvát. Plusz pénz. Abból sok (munkafüzet, nevezési díj, sportorvos, stb.), ha versenyeznél is, na akkor még több majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!