Lehetséges kötélből szügyelőt csinálni?
Figyelt kérdés
Itt láttam egy kérdést amiben azt kérdezték hogy hány méter kötél szükséges egy szügyelő készítéséhez. Sosem hallottam erről, és nem is kapott választ az illető. Szóval, ti már hallottatok ilyenről? Használtok esetleg?
Köszi a válaszokat!:)
2017. máj. 16. 14:31
1/6 anonim válasza:
Perlon (hajós) kötélből. (én voltam az). Nemsokára nyitjuk az M&M Csomózott Lófelszerelések és Egyéb Kiegészítők nevű "boltunkat" facebookon. Szügyelőt is lehet majd rendelni ha érdekel :) Esetleg majd a szügyelő tesztről és küldhetek képet. (Sajnos még csak kevés kötél érkezik, de nemsokára rendelünk többet)
2/6 anonim válasza:
előző vagyok. Ha érdekel ez a csomózott lófelszereléses téma, írj nyugodtan privátba, már nagyon beleástam magam (mind készítésileg, mind használatilag, bár inkább készítésileg)
3/6 anonim válasza:
Kötélből max akkor tennék a lovarda ha lapos és széles. Esetleg makramé.
4/6 anonim válasza:
max ha széles igen,de az is igénytelenül néz ki. a vékony kötél meg sérülést okoz ezért alapból kizárva.A bőrcuccok nem véletlenül drágák,olyan az eldolgozásuk h kényelmes a lónak és nem töri fel,ugyanez egy darab kötélről nem mondható el.
5/6 anonim válasza:
több réteg vékony kötél jól néz ki és nem is okoz sérülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!