Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 14 éves vagyok, szeretnék...

14 éves vagyok, szeretnék lovardában dolgozni. Lehetséges? ⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Figyelt kérdés

Nyáron ugye szünet van,és szeretném a lovak közt tölteni.Nem kemény pénzért szeretnék,csak éppen hogy... Lóápolás,etetés,szalmázás,lemozgatás,kisebbeknek segíteni nyergelni.Ilyeneket vállalnék. 😃

Lehetséges ennyi idősen? 😃

2017. ápr. 17. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én még oktatóként is voltam olyan helyen, ahol a tulaj nem engedett felülni, nehogy a ló elfáradjon... De ettől még a gyerekekkel ganéztazott, mert lovászt nem fizetett, és hét "ezt is meg kell tanulni". Pénzt egyik se kapott, de ingyen lovaglást se. Bár szavam se lehet, engem legalább kifizetett még úgy is, hogy nem maradtam sokáig.
2017. ápr. 18. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen a lovardámban ápoltam, nyergeltem lovakat, segítettem, söpörtem, segítettem a kicsiknek ápolni, trágyáztam bokszot 5 napot ledolgoztam kb 6-8 órát folyamatosan, hétvégén volt egy ingyen edzés és egy terep. Megegyeztem az oktatómmal, nekem ment és miközben,mivel most vagyok 16, a barátnőim Szigetre mennek,én lovazni:3 (legalább a szüleimnek nyaranta nem kellett edzést fizetni, azon a héten amikor nyaraltunk vagy nem voltam kint, akkor értelemszerűen a gyűjtött pénzemből fizettem hétvégén, vagy nem mentem)
2017. ápr. 30. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó neked szerencséd van, de a legtöbb helyen sajnos nem ez van :(
2017. ápr. 30. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!