Láttatok már lovat pislogni?
Figyelt kérdés
Nem olyan egy kicsit mint amikor egy kis baba éppen születik.2017. ápr. 8. 20:32
2/11 anonim válasza:
Elso vagyok
Azt olvastam, hogy pistolni 😁😁 ne haragudj
De egyebkent lattam, nagy hosszukat szoktak.
3/11 anonim válasza:
De a hasonlatodat akkor sem ertem.
5/11 anonim válasza:
Láttál már lovat élvezni??? :3 (No perverz)
6/11 anonim válasza:
Miért érzem úgy, hogy nem "pislogni" kart a kérdésben szerepelni? Vagy a kisbabák születéséről vanak fura elgondolásaid.
7/11 A kérdező kommentje:
Pedig nem bonyolúlt nem saját észrevétel,valamelyik falmily guy epizódban volt.Tehát a ló szeme elfordítva 90°-al (O),így sem értitek? A ló szemgolyója a baba feje a szemhéja pedig a suna. (Ezt a mondatot se gondoltam hogy leírom valaha). XD
2017. ápr. 8. 23:31
8/11 anonim válasza:
Szerintem ennyi erővel ez az emberi szemre is ráhúzható. De így kb bármi belelátható bármibe.
9/11 anonim válasza:
Pislogni is láttam már,ès amit az egyik válaszoló írt,élvezni is láttam már. 😊
10/11 anonim válasza:
És milyen amikor egy ló élvez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!