Ilyen magasan lovagolhatok versenyszerűen?
Figyelt kérdés
Most kezdek el lovagolni, 178cm vagyok, és 55 kg. Ez nagyon magas ahhoz hogy díjugrató versenyekre menjek vagy díjlovaglóra, ha már pár év múlva olyan szinten űzném ezt a sportot?2017. márc. 31. 20:38
1/4 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem vagy túl magas, legalább jól "körbe tudod fogni a lábaddal" a lovat :)
Én is díjugratok a 177 cm-mel.
Valamint többek közt Deniel Deusser a világ élvonalában ugrik kb 190 cm-rel.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!😊
2017. márc. 31. 22:26
3/4 anonim válasza:
Nem baj hogy magas vagy,pont hogy az a jó! ahogy azt előttem írták,egy 150cm es emberke sokkal könnyebben esik le a lóról, mint egy 180 cm es. Csak keress egy jó magas lovat, én személy szerint ismerek olyan lovat kis akinek csak a marmagassága 193 cm.. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!😁
2017. ápr. 8. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!