Szerinted az ősmagyarok miben lovagoltak úgy, hogy közben még hátrafelé is tudtak nyilazni közben? Bármiben lehet, amiben jól érzed magad, és biztosan van a lábadon. Papucsban már neccesebb.
2017. márc. 23. 08:31
2/7 A kérdező kommentje:
Amikor régebben lovagoltam, egyfolytában azt mondta az oktató, hogy nem jó a cipőm, mert belecsúszik a kengyelbe, meg beleakad, ha esetleg leesek. Ez 8 éve volt, sajnos nem emlékszem, milyen cipőben lovagoltam.
Most mennék újra, csak nem tudom, miben menjek.
Köszi a választ!
2017. márc. 23. 08:34
3/7 anonim válasza:
Ebből a két fajtából NEKEM bármelyik megfelelő lenne. A nagyon puha talpú edzőcipőt nem szeretem lovagláshoz, mert nagyon csúszik a talpa. Amúgy decathlonban van gumi lovaglócipő, talán 2500 ft-ért. Tavasztól őszig én olyanban lovagolok, annál kényelmesebbet még nem találtam. Télen pedig bakancsot hordok.
2017. márc. 23. 08:35
4/7 anonim válasza:
Szia! Eleinte én is bakancsban meg edzőcipőben és farmergatyóban lovagoltam. Egyiket se szerettem! És igen, kb mindegyikben belecsúszott a lábam a kengyelbe, ráadásul hiába próbáltam kirázni, ahogy az edzőm mondta, visszafelé mindig elakadt a cipő nyelvében, így kb 5 percenként lent volt a kezem, hogy kiszabadítsam a lábamat!
A Decathlonban 4000Ft a gumi lovaglócipő, vegyél egyet. Én télen is azt hordtam, semmi baja nincs..
2017. márc. 23. 13:48
5/7 anonim válasza:
Mindkettő.
2017. márc. 23. 19:19
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a gumicipőbe nem melegszik nagyon bele a láb? Csak mert pont a hétvégén dolgoztam kint gumicsizmában és majdnem meghaltam, annyira meleg volt. Mondjuk ez csizma volt, nem cipő. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!