Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szégyen az hogy ledobott a ló?

Szégyen az hogy ledobott a ló?

Figyelt kérdés
A ló akin ma lovagoltam ledobott. Ezt több ember is látta és hát kicsit szégyelltem magam miatta. Szerintetek kínos?

2017. márc. 17. 19:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ért :) Nem voltam hozzá durva, ostor sem volt nálam. Szerintem csak nem akarózott neki vagy,zavarta hogy annyi ember körülötte van... Köszi a válaszokat ;)
2017. márc. 18. 11:59
 12/14 anonim válasza:
Igazából nem, de ha egy Dothraki vagy akkor viszont szopás.
2017. márc. 18. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
8-as: Nézd, aki felül egy 4-500 kilós, személyiséggel és önálló akarattal rendelkező, erős, ámde gyors állatra... Ha eleget csinálja, előbb vagy utóbb úgyis leesik. Nyilván aki csak havi egyszer megy kicsit lovazni, annak kisebb az esélye, mint aki sokat és több lovat lovagol. De a legbirkább lóból is előjöhet a sárkány, vagy ijedhet meg látható ok nélkül.
2017. márc. 18. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem!! sokan azt mondják hogy az nem lovas aki még nem esett
2017. ápr. 21. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!