Hol találok online olvashato lovas könyvet?
Nos talán online könyvtárban.
köszönöm annak aki normális választ tud adni.
am meg nekem nem adnk pénzt erre. mert a szüléeim azt mondják rá hogy akkor minekvanak online olvashtó könyvek.
szóval.
n de mindegy nem akartalak megsérteni
és ha megsértetelek akkor bocsonát
Ha problémád van, ne a lovakat szidd, hanem az írókat.
Amúgy roskadásig van a polc a kutyás könyvekkel, szintúgy a macskásokkal, a vadonban élőkkel is. Az, hogy te csak azt találod meg, ami nem jó, az hadd ne a lovak hibája legyen.
Még annyit tudok javasolni, hogy beszaladsz egy könyvesboltba, felírsz néhány címet és rákeresel, biztosan lesznek olyanok, amiket felraktak már a netre :)
ch még h szaros lovak? és te mivagy édesem? tudod azt mondják akik a lovakat szeretik szép a lelkük hát éged ez valahogy nem érint..imádom a lovakat..igaza van az előttem szólóhoz ugyan úgy tele van 3-4 polc többi állatos könyvel is.
online olvasható könyvet sajnos nem tudok és bocsi h nem a kérdésedre válaszoltam csak nem szeretem amikor az állatokat bántják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!