Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan kell végrehajtani a...

Hogyan kell végrehajtani a 'sörényélen előrenyúlni' feladatot?

Figyelt kérdés

2017. márc. 1. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sok leütést már nem érdemes rád szánni, de az Irányelvek a lovaglás és hajtás számára 1. 191. oldalán kicsit részletesebben elmagyarázzák a kettő közti differenciát neked.

(Ha mást is érdekel, és nem elérhető neki, akkor felrakom egy képfeltöltőre)

2017. márc. 3. 08:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudsz olyan észérvet is felállítani ami a te saját szellemi munkád,vagy olyat tudsz mondani amit saját magad is megtapasztaltál? Ja bocsi,te nem érzed a dolog ízét,te csak beszélsz meg rizsázól róla,nem csinálod.
2017. márc. 3. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tréfás következtetés az, hogy ha mást idézek, akkor én azt nem tapasztalhattam. :D Szabályzatból azért idézek, mert én nem vagyok szabályzat. :D

Hidd el, az olvasás amúgy nem fájdalmas! :) Én szívesen olvasok Podhajskyt, Némethyt, Endrődyt, hasonlóakat, attól függetlenül, hogy mit teszek naponta.

#12 számú hozzászólásod viszont már egyáltalán nem (sem) érinti a dolog lényegét, tehát akkor elkönyvelhetjük a rosszindulat utolsó vonaglásainak.

2017. márc. 3. 09:42
 14/15 kiss.a ***** válasza:
Sztrogoffnak teljesen igaza van, a szár "löttyenjen meg", a ló önhordásban legyen. A névtelen hozzászóló a "szárat kirágatni"-t írta le. Sajnos aki "elölről visszafelé" -tehát kézzel- lovagol, az tényleg nem engedi a szárat "löttyenni", mert akkor a ló meglassul (tehát aki így csinálja, rosszul lovagol).
2017. márc. 4. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Aztán még magánban is kaptam ugyanarra a témára variációt:

"Olvassál még pár cikket el,rád fér. legalább könyvben halljál valamit a díjlovaglásról,ha már nem csinálod."

:D

2019. febr. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!