Mennyi lovasfelszerelésetek van? + ha van lovatok neki is), és hobbi vagy versenyszinten lovagoltok, esetleg fogatos lovatok van-e?
4 sima nadrág 3 fehér nadrág 3 versenypóló 2 sima lovas póló végtelen sok lovas zokni 2 lovas kabát versenyre 1 lovas mellény 2-3 lovas pulcsi 1 öv 1 csizma versenyre 3 lovascipő 1 pár chaps 4 pálca 2 kobak 1 zakó 6-7 pár kesztyű 1 gerincvédő
Lovamnak: 1 nyereg, kengyel, kengyelszíj, nyeregalátétek, kantár, ugró és sima heveder, fülvédők, ínvédők, bokavédők, teljes ápolós cucc mindennel, mindenféle táp, nyalósó, 3 takaró, 3 kötőfék
Nagyjából a fontosabbak ezek :)
Nekem: 2 kobak,1 pár kesztyű, 1 lovaglócsizma. 3 pár gumicsizma, 1 lovaglónadrág.
Lovaimnak: kötőfékek,2 fogatos pónihám hozzáillő szemzőskantárral.
2 fogatos nagy lóra való hám, hozzávaló szemzőskantárokkal.
Egy pónikocsi és egy szekér
Ostor,lovaglópálca,futószárazó ostor
1 lovaglókantar
Ápolócuccok,sörénygumi stb.
(Nyergem meg ilyesmik azért nincs ,mert nem igazán szoktam lovagolni,csak néha szőrén)
1x kobak,1x protektor,1pár kesztyű , 6x lovaglónadrág, 2x lovagló poló,1x lovagló pulcsi, 1x chaps, 1x lovagló csizma,1x csizmabélés
Hobbi szinten lovagolok , lovam nincs
(Sorry a helyesírási hibákért)
Napi lovaglásokhoz:
-1 fekete lovaglógatya
-lovaglócipő
-chaps
-kobak
-gerincvédő
-lovaglókesztyű
-díjlovaspálca
Versenyre (bár még csak idén kezdek versenyezni):
-1 fehér lovaglógatya
-fehér versenying
-zakó
(-fehér kesztyű (lesz))
És a kedvenc lovamnak rendeltem csomózott kötőféket, vezetőszárat, szárat és nyakmadzagot.(Meg valószínüleg a másik kedvenc lovamnak is fogok kötőféket, szárat és vezetőszárat rendelni)
Verseny szinten hajtok. Költséges sport, de ha kifogod a jó dolgokat akkor évekig nem lesz gond vele.
6 hám
6 kantár
4 hintó
5 ostor
Ruha:
2 ing
2 baktakaró
2 pár kesztyű
1 kobak
1 gerincvédő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!