Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Autópálya matrica a lószállító...

Autópálya matrica a lószállítóhoz?

Figyelt kérdés

Egy het mulva fogjuk vinni a lovat egy ketlovas futoval. Nyaron is szallitottuk, amint felertunk a palyara az elso benzinkutnal megvettuk a matricat. Az, akitol bereltuk, azt mondta, hogy kikultek birsagot, miszerint nem volt nalunk matrica. Kifizettuk a birsagot nekik, hagytuk az egeszet.

Viszont akitol most fogjuk berelni a futot, az azt mondja, hogy nem kell matrica. A ket futo ugyanolyan tipusu elvileg.

Utananeztem a lovasok.hu-n, de nem talaltam meg a valaszt, szoval ezert toletek kerdezem.

Elore is koszonom!

2017. febr. 19. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
mielőtt felhaktasz a pályára, azelőtt kell megvenni a matricát. nem közben.
2017. febr. 19. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, nyilvan azert is fizettuk ki a birsagot nyugodt szivvel, ott mi hibaztunk. Azt nem tudom, hogy most akkor a loszallitohoz kell-e matrica vagy sem, mert az, akitol most bereljuk azt mondta, hogy biztosan nem kell. De inkabb veszunk, nem azon a 2000 Fton mulik vegulis, csak erdekel.
2017. febr. 19. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mivel húzod. Nekem kis terepjáróm van, ezzel sima személyautó matricával lószállítózok, a futóra még sose vettem. Egy ismerősünk húzta ugyanezt a futót kisteherrel, megbüntették, illetve megbüntettek engem. Nem fizette ki a rohadt!
2017. febr. 19. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Huh, akkor inkabb veszunk... Koszonom a valaszokat!
2017. febr. 20. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért kisteherautód van vagy pickupod? Mert azokhoz kell, amúgy fölösleges.

[link]

2017. febr. 21. 09:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Pickup, szoval kell. Koszonom a segitseget!
2017. febr. 21. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!