Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vöröshagymát akkor adhatok-e...

Vöröshagymát akkor adhatok-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam, hogy jó nekik sőt mindenki ajánlotta. Immunerősítő meg minden...

Szeretik is a lovaim. Nem kapnak sokat csak néha egy egy fejet.

Angol oldalon olvastam ma hogy veszélyes sőt a fokhagymára is ezt írták :D Most akkor mi van?

2017. febr. 13. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nyugodtan adj neki! Ha kifejezetten rossz akkor miert készül fokhagyma granulátum lovaknak??? Szerintem jó nekik
2017. febr. 13. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így tudtam :D

A fokhagymát nem eszik meg de a vöröset imádják.

Amúgy facebookon láttam egy képet amin írta, hogy melyek azok a zöldségek-gyümölcsök amelyek adhatóak illetve amelyek nem a lónak.

Ezután rákerestem hogy onion for horses és azt találtam hogy nem jó.

2017. febr. 13. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem adnék neki, most utánaolvastam, öt gramm/kg okoz klinikai tüneteket, nyilván ez nagy mennyiség, de én kicsiben sem adnék olyat, ami egyszerűen nem jó a lónak. Persze rengetegen rengeteg dolgot etetnek a lovakkal és ezt általában le is írják és el is mondják, hogy 20 éve etetik és semmi baja a lovaiknak, én viszont úgy gondolom, hogy ha szakemberek százai mondják, hogy nem egészséges, akkor nem az. Kapni ezerféle immunerősítőt, amik gyanítom, némileg hatásosabbak, mint a vöröshagyma.
2017. febr. 13. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó, a fokhagymáról találtál valamit?

Sajnos én nem igazán tudok angolul és azt a tudományos nyelvezetet nem értem sajnos :/

2017. febr. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!