Versenyzés egy csodás lóval vagy csak hobbiszinten?
Tudom ez az én döntésem csak már hetek óta ezen jár az agyam és nem tudok düllőre jutni. Kíváncsi vagyok a véleményeitekre.
Edzőm felajánlotta (szeretné) hogy menjek a lovával díjugrató versenyekre. Ez a ló nagyon inteligens, sosem ver ugrásokat, szeret dolgozni és tényleg egy kiváló ló. Edzőm sajnos egészségügyi okok miatt nem tud vele se versenyezni, se felülni rá. Sajnálja hogy csak ott áll a karámban és nem csinál semmit miközben az a ló dolgozni akar és versenyekre járni. Az edzőm természetesen valamilyen formaban félti, én meg nem szeretném ha valami bajt csinálnék vele. Végképp nem szeretném hogyha csalódna bennem. Melyik lenne a jó döntés?
-ne versenyezzek, csak hobbi szinten lovagoljak
-versenyezzek, csak más lovon/lovakon
-versenyezzek ezzel a lóval
Szakértői válaszokra várok, de mindenki segítségét szivesen fogadom.... nincs kivel megbeszéljem ezeket a témákat aki értene is a
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat fog segíteni :)
"a ló dolgozni akar és versenyekre járni"...biztos...
Miért kell az embernek az egóját rávetítenie egy állatra?
Én a helyedben élnék a lehetőséggel. Elrontani nem fogod, mert nagy valószínűleg már vagy olyan szinten, hogy az edződ rád merje bízni a pacit, hiszen megtette :)
Ha pedig problémád adódik, akkor ott lesz melletted, és segít megoldani. Mindenki kerül nehéz helyzetekbe, nem attól leszel profi, hogy mindent tökéletesen csinálsz :)
Szerintem bátran fogadd el a lehetőséget, én a helyedben úgy örülnék, mint majom a farkának :D Az elején szokatlan lesz, de ne görcsölj, majd megszokod.
Villámgyorsan húzzál versenyezni!
Csak hogy Tudd:
Mások komoly összeget csengetnek egy versenyzésre alkalmas lóért és versenyzési lehetőségekért'
Én az ÉLETEMET ADNÁM EGY ILYEN LEHETŐSÉGÉRT, Te meg itt dilemmázol?
Neked lovat se kell venned és tálcán kínálják a versenyzési lehetőséget.
Az edződ - vélem - jobban lovagol, mint Te. Tudja mit csinál, plussz az Ő lova. Ha felajánlotta, akkor Fogadd el.
Ha bármi gebasz van, segíteni fog.
Neked "csak" csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!