Lovaglónadrágban könnyebb lovagolni, mint farmerban?
Jó, tudom, hogy aki tud annak mindegy, de én most kezdtem. 3 órám volt eddig. Nem nagyon hiszem el magamról még, hogy tudok combbal , térddel kapaszkodni, mert csúszik a farmer a nyergen. Ha vennék egy speciális lovagló nadrágot abban jobb lenne? Az jobban " odatapad"?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem. :)
Egyértelműen jobb, hiszen arra való :)
Nem rossz a farmer sem, célra megfelel, de feltörhet.
Igen, bár én az elején, amikor kezdő voltam leggingsben lovagoltam, addig a célnak tökéletesen megfelelt. De persze, a lovaglónadrág jobb. :) (Nem feltétlen a csúszós probléma miatt -persze amiatt is- de nem töri annyira a lábad, hiszen a farmerek varrása lovagláshoz elég előnytelen. );)
De igen, Dechatlonban vagy esetleg interneten tudsz olcsón venni. :)
Köszönöm a válaszokat, akkor beszerzek egyet. Ez megteszi? Vagy a drágább jobb?
Nem könnyebb, de nem tör fel. A helyes ülést, tartást, szorítást nem egy nadrágtól fogod megtanulni, bár az is biztos, hogy farmerban fel sem engednélek a nyeregbe, mert az elején, amikor rengeteg dolgot kell megtanítani a testnek is, nemcsak a "fejednek", igencsak hátrányos, hogy azzal kell foglalatoskodnod, hogyan ne törjön fel a nyereg. Márpedig a farmer szabása és varrása rohadtul rossz helyen van, és igen, a farmer szeret csúszni a nyergen.
Ruházz be egy lovaglónadrágra, sokkal kényelmesebb, megfelelő a szabása, és egész más mozgástartományt enged meg, mint a farmer.
A telibőrös/térdbőrös lovasnadrág tapadása értelemszerűen nagyobb, mint a sima szövetnadrágoké, de nem feltétlenül szükséges bőrös nadrágra beruházni, a tapadást nem a nadrágtól, hanem az ülésedtől várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!