Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Schobert Lara lovaglása?

Schobert Lara lovaglása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megtudnátok nekem mondani,hogy Schobert Lara (Schobert Norbert,és Rubint Réka gyereke),melyik lovardába jár lovagolni?

2017. jan. 16. 12:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Letagadják, hogy a kis elkényeztetett celebmaca mindent megtett az a szerencsétlen lóval, ami tilos. Ki ha én nem, én vagyok a nagy sztár! Újabban egy Opel picappal látták, ahol is ő vezetett, mellette ült az anyja. Még jó, hogy nem okozott balesetet. Annyi a pénzük, hogy egy bűnronda, több szintes kockavillával rondítottak bele a szép villák közé, a normális épületet eladták.
2017. júl. 19. 11:55
 22/26 anonim ***** válasza:
56%

De honann tudjak hogy o vezetett ez biztos forras?

Amugy most milyen lovon lovagol es hol?

2017. júl. 20. 16:28
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
De konkretan miket csinalt a lova ami artottl?
2017. júl. 20. 16:30
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Minek után senki nem ezt írta én leírom : a historyba jar(Szentendre) és ez holt biztos😂 róla meg csak annyit h van 3 v 4 lova közöluk meg csak az egyiket lovagolja🙃
2018. szept. 8. 22:23
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
hülye kis milliáros celebke, olyan lesz ebből is, mint a gyilkos Rezesova.
2018. szept. 11. 11:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, dehogy a Sz. Lara jobban lovagol nála, az is biztos
2023. jan. 17. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!