Schobert Lara lovaglása?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani,hogy Schobert Lara (Schobert Norbert,és Rubint Réka gyereke),melyik lovardába jár lovagolni?
2017. jan. 16. 12:03
21/26 anonim válasza:
Letagadják, hogy a kis elkényeztetett celebmaca mindent megtett az a szerencsétlen lóval, ami tilos. Ki ha én nem, én vagyok a nagy sztár! Újabban egy Opel picappal látták, ahol is ő vezetett, mellette ült az anyja. Még jó, hogy nem okozott balesetet. Annyi a pénzük, hogy egy bűnronda, több szintes kockavillával rondítottak bele a szép villák közé, a normális épületet eladták.
22/26 anonim válasza:
De honann tudjak hogy o vezetett ez biztos forras?
Amugy most milyen lovon lovagol es hol?
23/26 anonim válasza:
De konkretan miket csinalt a lova ami artottl?
24/26 anonim válasza:
Minek után senki nem ezt írta én leírom : a historyba jar(Szentendre) és ez holt biztos😂 róla meg csak annyit h van 3 v 4 lova közöluk meg csak az egyiket lovagolja🙃
25/26 anonim válasza:
hülye kis milliáros celebke, olyan lesz ebből is, mint a gyilkos Rezesova.
26/26 anonim válasza:
Nem tudom, dehogy a Sz. Lara jobban lovagol nála, az is biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!