Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egy lónak társ?

Egy lónak társ?

Figyelt kérdés
Van egy lovam aki úgy került hozzánk, hogy van csikója, de nemsokára eladjuk! Kéne egy társ a kancámnak de még egy lovat nem akarunk! Az nem lenne jó, ha egy kecske és egy bárány lenne vele? Meg esetleg pár tyúk(de tudom hogy azzal semmit nem érünk el!). Szamarat sem akarunk tartani!

2016. dec. 28. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

*gondoskodás

(gondolkodás helyett)

2017. jan. 12. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem vagyok biológus, annyit tudok, amennyit látok az állatok viselkedéséből.
2017. jan. 13. 06:19
 13/13 anonim ***** válasza:
A lovak igen gyakran kötnek barátságot macskával. Az 1874-1887 között élt Kincsem nevű világhíres lónak is macska barátja volt, Csalogány, mindenhová vitték, ahol a ló versenyen indult (54-szer, és mindet megnyerte, ezzel azóta is világelső).
2020. okt. 14. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!