Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Militaryra appalosa?

Militaryra appalosa?

Figyelt kérdés

2016. dec. 5. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyszer próbálj meg egy bikaleválasztást limuzin gulyáról. Egyből rájössz mi a veszélyes benne... Vagy mikor a magyar szürke üszőt kell letolni a gyalogos terelőemberről. Változatlanul nem nézem le a military-t, van egy nagyon jó barátom aki versenyzett benne, szeretem tisztelem, csak olyan rossz olvasni, hogy olyan dolgokról írtok véleményt, amiről halvány fogalmatok sincs.
2016. dec. 8. 05:57
 12/15 anonim ***** válasza:

És tőled nem halott a magyar lovassport igaz? Csak kötözködni és személyeskedni tudsz. Értelmes választ én tőled még nem láttam, ami ne valami gyűlölködő szar lenne.

Nem akarlak megsérteni, de egy evolúciós zsákutca vagy, ami tudod mit jelent?

2016. dec. 8. 05:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem írok gonosz,válaszokat az sértő a kérdezőkre nézve. Másrész tisztelem a westerneseket is az ő sportuk is nehéz,de nekem a díjugratás és a military tetszik.
2016. dec. 8. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Neked mi az értelmes te barom? Minden szavad baromság,téged kéne terelni lasszóval ,elég nagy címeres fajtatiszta marha vagy hozzá..

Kérdező: Te meg a másik "értelem vagy" ha nem tűnt volna fel ennek a senkiházinak írtuk a dolgokat,szóval nem neked ,ha tudnál olvasni meg értelmezni érzékelhetted is volna. Nem tudok többet hozzáfűzni ,elmondtam a véleményem ,amit más is osztott,a 63 százalékosnak meg nem ér fel az esze a z érdemi vitatkozáshoz MOST SEM..

2016. dec. 8. 19:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát ez ciki. De utolsó Köszönöm hogy megértetted velem:)
2016. dec. 8. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!