Milyen munka, munkahely mellett lehet lovat tartani?
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy mi az a szakma ami mellett lehet lovat tarni, mer sokat kell vele foglalkozni.
És valami olyan szakmára/munkahelyre gondoltam, ahol több fizetést kapok a ló miatt, meg a család miatt stb.
Igen tudom nem írtam le egy pár dolgot, éx tudom, hogy ebbe is belefogtok kötni, de remélem értitek a kérdést meg minden.
A rosszindulatú emberek kíméljenek!!!❌🚫❎💢
Kedves 61%-os válaszoló!
Aranyos vagy. :) Pont ugyanazokat le tudod írni újra és újra.
Neked az fáj, hogy van diplomám. Hidd el nem villogni akartam vele, csak ez volt a kérdés (ami téged abszolút nem érdekel):"Milyen munka, munkahely mellett lehet lovat tartani?" Csupán erre írtam egy alternatívát. Ezért hagy ne legyek már én a hibás, hogy a gyakorin válaszolok a kérdésre. Ha te is ezt tennéd, nem idegesítenéd fel magad rajtam. De lássuk csak a hozzászólásaid:
-külföld lovas munka. Ez jó ötlet, Magyarországon lovazásból elég nagy szerencse kell, hogy meg tudjon az ember élni.
-5 fő típus felsorolása, amiből pénzt lehet csinálni (szerinted). kicsit szűk látókörre vall, de legyen.
-ismerősök bemutatása, akinek több pénze van, mint neked, irigykedés (rájuk), nyígás, hogy neked milyen szar.
-77%-os válaszoló fikázása, mert havi 150.00 bevételből tud lovat tartani. (vidéken pl a bértartás sem 80.000). Erre nincsenek szavak. A kérdéshez teljesen irreleváns fröcsögés, személyeskedés.
-Az én fikázásom, hogy hülye vagyok és nem látom, hogy mekkora protekciós szar hely ez az ország. Lehet, hogy tényleg az vagyok. De én, és az ismerőseim mind keményen megdolgoztak mindenükért, amijük van, legálisan.
-a mekibenés külföldön dolgozó diplomás szerintem mind hülye. Szűklátókörűség. Irreleváns
-a kétkezi munka fontosságának kiemelése. Ezzel egyetértek, nem is írtam sehol hogy lenézném őket. Csak te gondoltad bele. Szűklátókörűség, irrelváns.
-külföldi munkavállalás istenítése. Ezzel sincs gond. 1. te miért nem mész ki és keresel sokat? 2. aki kimegy takarítani, az csak az itthoni bérekhez mérten keres jól. Ez is elég szűk látókörről tesz tanúbizonyságot.
-személyeskedés, "apu fiának" Korábban már írtam. Remélem egész életedben csak annyi pénzed lesz, mint apámnak. Teljes szívemből kívánom neked. Irreleváns
-személyeskedés, légből kapott elméletek továbbgörgetése... Szánalmas és irreleváns...
Elnézést kérek tőled nem akartam feszültséget generálni. Nem akartam a lelkedbe taposni. Csupán a kérdésre válaszoltam. Nem értem, hogy ez miért vált ki benned ilyen szintű gyűlöletet, személyeskedést úgy, hogy rólam és a családi hátteremről semmit sem tudsz.
És te 58%-os. remek társra leltél a 61% -os emberkében. Te honnan veszed a bátorságot, hogy bárkit még névtelenül is így megítélj, elítélj? Főleg apámat, aki már nem is él, a szádra vedd? Én szidtam bármely felmenődet. Szidtalak téged, titeket?
Figyeljetek. Üljünk le közösen egy sör és/vagy tea mellett. Szívesen megvitatom ezt veletek kulturált keretek között, de annak, hogy itt fröcsögtök egy bagatell nézetkülönbségen semmi értelme sincs. Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásaitokat.
Kedves Kérdező! Bocsánat a közjátékért. Nem akartam telefloodolni a kérdésed. Remélem a releváns dolgokat azért ki tudod szűrni.
Itt egy kib...szott kérdést nem lehet feltenni???bas.szu.s, mindig mindenki csak vitatkozni tud.
Már rohad.ttul unom.
És most pont s(..zzz)arok rá, hogy ki áll le velem vitatkozni mert nem ezt tartom fontosnak.
...
...már értem, mért menekülnek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!