Emese kajtár kérdése:
Ti hány év mulva raktátok le a rajtengedély vizsgát?
Figyelt kérdés
12 vagyok :D most tanulom a vágtát (most fogom) és vágta után mikor ugrattatok? és a rajtengedély vizsgát mikor raktátok le? hetente 2 x járok lovagolni és 1 1 orát (csak ezen a két napon van lovaglas azert jatok csak 2 x)
elöre is köszi a választ :D
2016. okt. 30. 13:58
1/5 anonim válasza:
Én amikor megtanultam vágtázni utána 5-6szor jártam egy héten egy-két órát, egy/fél év múlva kezdtem el ugratni, kisebb versenyekre járni. A rajtengedélyre amikor elmentem, majdnem másfél éve ugrottam. (Hetente 2 nap 2-3 lóval).
2/5 anonim válasza:
5 év után. Fél éve ugrottam akkor. De automata lóval meg lehet csinálni.
3/5 anonim válasza:
Én 12 évesen vizsgáztam! Előtte 3-szor jártam egy héten és kb. fél éven keresztül minden edzésen ugrattunk!
4/5 anonim válasza:
Én másfél év után. Akkor kb. 10-11 hónapja ugrottam.
5/5 anonim válasza:
6 éve lovagolok, 2 éve végre egy normális helyen. Kb. 6 hónapja keztem ugrani, a jövőben (1-2 év) saját lóval díjugratásban tervezzük a rajtengedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!