Valami illő nevet keresek gyors, robbanékony, erős, pej deres, herélt leendő kislovamnak (135 cm), tippek?
Eredetileg Feri volt a neve, és azért ezt mégsem szeretném megtartani. :) Jó lenne, ha a hangzása/becézése nem térne el nagyon az eddigitől (ezért kérem segítségeteket,mert hasonló hangzásút még nem találtam eddig, ami illik is a lóra).
Eddig amik eszembe jutottak:
Jerry
Crack
Atom
Vivo
Ómen
Magnum
Várom a további válaszokat! Köszi előre is! :)
Köszi a válaszokat!
Kedves második válaszoló: köszönöm a megnyilvánulást.
Gondolom te is tudod, hogy a lovak nagy része zúg fedezésből származik, és a 'kultúrált' tulaj nem csináltat neki papírokat, mert minek, csak legyen belőle pénz, aztán szépen kerülnek a kupecekhez, bántalmazzák őket, kézről kézre vándorolnak. Ezek a lovak érdemlik meg a leginkább, hogy egy szerető gazdájuk legyen végre, amit nagyon meghálálnak.
Egyelőre még nincs útlevele (ahogy a lovak nagy többségének egyébként), de ki fogom váltani (ahogy a másik lovamnál is tettem, aki rossz körülmények közül került szintén hozzám).
Elég baj, hogy arra sarkallod az embereket, hogy hunyjanak szemet a nem kiváló származású és jó körülmények közül kikerülő lovak felett. Ők is ugyanúgy léteznek, éreznek, igénylik a törődést.
Elég baj lenne, ha tőlem elkoboznák a lovat, a gazdától, aki éhezteti, veri, fenyíti ok nélkül, arra meg csak vállat rándítanak (ismertem a másik lovam régi tulajdonosait).
Gondolom te vágóba küldenéd az összes lovat, akinek nincs szám a nyakában. Csak akkor nem tudom mit keresel ebben a topicban, inkább a jogtudományokban töltsd az időt szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!