Mennyibe kerül évente egy ló fen tartása? És kettőé?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 17:16
1/10 anonim válasza:
sztem 1 milla körül Budapest környékén.. kettőé meg 2 milla :)
2/10 anonim válasza:
Otthon 30 ezer körüli összegből ki lehet hozni/hó, kérdés persze, hogy milyen kiegészítőket etetsz, mennyi a kovács, stb. Két ló kétszer ennyi. Plusz az orvosi ellátás. Bértartásban nyilván annyi, amennyibe a hely kerül, ahová viszed...
3/10 anonim válasza:
Bértartásnál minimum 1 ló 500000 ft plusz az extrák amiket veszel.
4/10 mr.darius válasza:
szia;
1év - 1 milla ; ebben az összes költség benne van és az állatorvos is/de semmi exsztra!/
így kalkulálj...,ha nincs meg,ne vegyél lovat...,megsínyli
5/10 anonim válasza:
Ha vidéken élsz, magad kaszálsz, gyűjtöd a szénát, stb (és földed is van) olcsóra kijöhet, de akkor sincs ingyen.
És egy ló hihetetléen méretű kazal szalmát meg tud enni egy évben...
A bértartás más dolog, igen drága lehet...
6/10 anonim válasza:
Jobb ha nem tudod :D
Rengeteg penz rengeteg....rengeteg....rengeteg....
7/10 anonim válasza:
Nekem is van három lovam, 2 magyar sportló 1 lipicai... a három fenttartása kb. 550000 -600000 ft nyílván az elején vannak nagyobb beruházások, nyereg illetve a többi felszerelés a lónak meg persze neked is de az nem minden évben van ha jó minőségű dolgokat vásárolsz neki. Bértartásban a bértartó áraihoz mérten kell gondolkozni...
8/10 anonim válasza:
A LÓ NEM ESZIK SZALMÁT HANEM SZÉNÁT .... A SZALMA AZ ALJAZÁSHOZ SZÜKSÉGES... AMIT MEG ESZIK AZ A SZÉNA LUCERNA ILLETVE AMIT LEGEL.. LÁTSZIK ÉRTESZ A LOVAKHOZ. CSAK EGY IGAZI LÓ NEM EGY CSILLÁMPÓNI.
9/10 anonim válasza:
Utolsónak írom hogy te se értesz akkor nagyon a lóhoz csak amit könyvből olvastál :D Én szalmát is etetek mégmellé zabszalmát de az árpaszalma is jó. A SZALMÁNAK MAGAS A ROSTTARTALMA ÉS SZERETIK IS A LOVAK MÁRAMELYIKET EGÉSZSÉGESEN ETETIK NEM PEDIG TELELUCERNÁZZÁK. A lucerna tehénnek való a lónak esetleg csak nagyon keveset lehet adni.
10/10 anonim válasza:
Utolsónak--> a lucerna ugyan úgy való a lónak akár a tehénnek tanyán nőttem fel .... normál értelemben a szalma az aljazási célt szolgálja, DE a zabszalma stb etetésre is kiválló viszont egy silány minőségű istálló esetén a lovacska igencsak megfagy ha zabszalmát adsz neki és nem olyat aminek magas a kalóroája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!