A tökéletes lovam?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten fajtára gondoltam de egy ilyen személyiségű ló milyen fajta?
: engedelmes
Barátságos
Jó ugró képeségű
Hát nekem ennyi elég lenne :)
És 160 legalább a marmagasság
Ennek a kisbéri megfelelő?tudom hogy egyed de úgy átlagba:)
Valamint írnátok a kisbériről.
ÉS NEM 12\L VAGYOK!
Nem kell vele szekálni
A válaszokat köszönöm:)
2016. okt. 23. 14:23
1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést elolvastam mit írtam helyes írás katsztrófa
2016. okt. 23. 14:26
2/11 anonim válasza:
Jézusom ez a ló inkább egy állatvédőt érdekelne.Hogy tartod te a lovaidat, ez a ló éheztetve van!
3/11 anonim válasza:
A kérdezőnek:Minden ló más ne a fajta alapján keress lovat hanem menny fel egy lovas oldalra(pl. a lovasok.hu nagyon jó) és ott nézelődhetsz a neked tetsző lovak között oda vannak irva a tulajdonságaik.ott biztos találsz egy neked megfelelőt.De egyébként a kisbéri egy nagyon jó ló :)
4/11 A kérdező kommentje:
:) vékony vagyok asszem. 55 kiló:)
2016. okt. 23. 18:19
5/11 A kérdező kommentje:
Na jó nem tünök vékonynak de 55kiló vagyok és 170cm ez így megfelelő ?:) ha valakinek van kisbéri lova írhat róla ha szeretne . persze nem rakszkodom hozzá ha találok más jó pacit
2016. okt. 23. 18:23
6/11 anonim válasza:
17:06 szerintem te egy troll vagy,de ha ez az egész komoly akkor tényleg szégyenlem h a magyar lovastársadalomhoz tartozok. Egyébként szép ló,egy 180 kg férne rá még de teljesen korrekt,megér vagy 15 milliót (euróba).
Vegyél kisbérit vagy ezer más fajtát ami megfelel eme kritériumoknak.
7/11 anonim válasza:
De 120-160 centi magason akar vele versenyezni. Úgy mondjatok neki lovat.
8/11 anonim válasza:
Nekem kisbérim van,természetre nagyon barátságos,jól kezelhető,viszont ugrani nem szeret.Esetleg a gidránt is tudnám javasolni,hasonló a kisbérihez,militaryban pl egész kiválóak.
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm a válaszokat majd nézek gidrán t is:)
2016. okt. 25. 07:21
10/11 anonim válasza:
Százhetven centihez az akhal teke is jó, bár az inkább távló, nem ugró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!