SSO- Az Izlandi póni állítólag tényleg nem póninak számít?
Figyelt kérdés
És a jorviki ősló?2016. okt. 13. 18:00
1/5 anonim válasza:
Végre egy ssos itt a gyakorin :D
A jorviki ősló szerintem lónak számít, ha póni lenne akkor lassabb lenne. (de lehet hogy lassú, csak nem vettem észre? 😂😂)
De az izlandiról fogalmam sincs D:
2/5 anonim válasza:
Kisló. Ez a pónik, és lovak közti átmenet. De nem klasstik értelemven vett póni (mint ahogy a fjord, póló stb) Tehát a(z asszem) 148 cm-nél kisebb lovak pónik, ezen felül lovak vannak. (A szban nem vagyok biztos, egy könyvből vettem.)
3/5 anonim válasza:
Az izlandi póni póni, viszont Izlandon lónak hívják. Angolul is lónak mondjuk és nem póninak. Ettől függetlenül persze póni, póniméret, de az izlandiak harapnak arra, ha lepónizzák a lovukat (merthogy Izland egyetlen lófajtája az izlandi póni).
4/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, 145-150 cmig a ló kisló, utána pedig már lónak számít.
Kiegészítés: a fjord nem póni! testalkatilag sem és méretben sem ;)
5/5 csimbile válasza:
Az izlandi ló az nem póni !!!!! hanem izlandi ló mert tud egy olyan járást amit a más országokban élők nem
A másik ha izlandon jársz és látsz lovat le ne pónizd mert megvernek vagy lelőnek érte ugyanis ez a tartójának a legnagyobb sértés és hiába is hívnál rendőrt az max megbüntetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!